PVC wandpanelen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met onze wandpanelen tovert u uw oude wand snel, zuiver en budgetvriendelijk om in een nieuwe hedendaagse wand. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een wandpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt paneel te vinden.

Onze PVC wandpanelen zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. De panelen op basis van PVC kunnen gemonteerd worden op een lattenwerk, maar ook rechtstreeks tegen de wand. Sommige panelen kunnen zelfs rechtstreeks op uw bestaand tegelwerk verlijmd worden, wat vooral bij renovaties handig is en veel geld en tijd bespaart. Door hun uitstekende vochtwerende eigenschappen zijn PVC wandpanelen bijzonder geschikt voor gebruik in de badkamer - zelfs in de douche.

Voor het perfecte resultaat kan u uw PVC wandpanelen afwerken met een bijpassend start/eindprofiel, verbindingsprofiel, plint, hoeklijst of kwartrond. Net als de wandpanelen is dit lijstwerk ook uitgevoerd in PVC voor dezelfde vochtwerende eigenschappen. Daarnaast is het PVC lijstwerk, net zoals de PVC panelen in principe altijd ruim op voorraad.