MDF wandpanelen

Producten 1-24 van 156

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 156

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met onze MDF wandpanelen tovert u uw oude wand snel, zuiver en budgetvriendelijk om in een nieuwe hedendaagse wand. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een wandpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt paneel te vinden.

Onze MDF wandpanelen zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. De panelen op basis van MDF (geperst hout) worden gemonteerd op een lattenwerk door middel van montageclips. Zo hebben de panelen nog een minimum aan bewegingsvrijheid. Hier dient altijd rekening mee gehouden te worden tijdens de montage, hout 'werkt' immers. We hebben ook een aantal MDF panelen met een langere tand-groef verbinding, waardoor deze rechtstreeks in de tand geniet of genageld kunnen worden. Hierdoor kan er veel sneller gewerkt worden wat met name voor de professionele gebruiker een groot voordeel is.

MDF wandpanelen zijn minder geschikt voor gebruik in de badkamer. Bent u op zoek naar een wandpaneel voor de badkamer raden we aan om te werken met PVC wandpanelen, zo geeft u vocht geen enkele kans.


Voor de perfecte afwerking kan u uw wandpanelen afwerken met een bijpassende plint, hoeklijst, hollat of kniklijst. Net als de wandpanelen hebben we dit lijstwerk ook ruim op voorraad.