MDF wandpanelen

Producten 1-12 van 49

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Avanti Aqua plafondpaneel - Embossed Wit
  € 23,35 /m²
  HDM
  Avanti Aqua plafondpaneel - Embossed Wit
  Score:
  0%
  • 10 mm HDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Waterbestendig
 2. Avanti Exclusive wand-plafond 130cm - Goud
  € 24,75 /m²
  HDM
  Avanti Exclusive wand-plafond 130cm - Goud
  Score:
  0%
  • 10 mm MDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Niet waterbestendig
 3. Avanti Exclusive wand-plafond 260cm - Goud
  € 24,75 /m²
  HDM
  Avanti Exclusive wand-plafond 260cm - Goud
  Score:
  0%
  • 10 mm MDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Niet waterbestendig

Producten 1-12 van 49

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

MDF wandpanelen

MDF wandpanelen hebben hel wat voordelen. Zo is MDF (Medium-Density Fibreboard) goedkoop en prima verwerkbaar. Bovendien is MDF erg glad en gemakkelijk af te werken. Wil je graag zelf aan de slag? Dan zijn onze MDF wandpanelen een goede keuze! Ze zijn gemakkelijk te plaatsen met clips of nagels op een rasterwerk. MDF wandpanelen kunnen bijna overal geplaatst worden, maar doordat de wandpanelen werken, zijn ze niet geschikt voor vochtige ruimtes. Laminaat.nl heeft ook wandpanelen die wel geschikt zijn voor je plafond van de badkamer, hiervoor neem je best een kijkje tussen onze kunststof wandpanelen. Daarnaast beschikken we over houten wandpanelen die binnenshuis geplaatst kunnen worden. Twijfel je nog tussen onze verschillende materialen? Neem dan rustig een kijkje in onze webshop en vergelijk. Zo vind je ongetwijfeld de ideale wandpanelen voor jouw woning!

Goedkoop en 3D wandpanelen

Het grootste voordeel van de wandpanelen in ons assortiment is dat ze erg goedkoop zijn. Goede prijs-kwaliteit dragen we hoog in het vaandel, waardoor jij een lage prijs betaalt, maar er wel een geweldige wand voor terug krijgt. Om je kamer nog levendiger te maken met meer variatie bieden wij 3D wandpanelen aan. Dit is de nieuwste trend voor de muurbekleding. 3D wandpanelen kunnen een kamer een eigen sfeer en karakter geven.

Kijk nu verder op Laminaat.nl

Weet je al zeker dat je wandbekleding gaat aanschaffen, maar nog niet meteen welke? Wij bieden meer aan dan enkel MDF wandpanelen. Bekijk ook onze kunststof wandpanelen en houten wandpanelen. Indien je ook op zoek bent naar plafondbekleding, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres!

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!