Lijsten en profielen

Producten 1-12 van 339

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 339

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lijsten voor wandpanelen

Lijstwerk is erg belangrijk indien je een volledige look wilt geven aan je kamer. Lijsten zorgen voor de perfecte afwerking van jouw wandpanelen. Laminaat.nl biedt erg veel lijstwerk aan in bijpassende decors. Of je nu op zoek bent naar een plafondlijst, hollat, hoeklijst, plint of kniklijst. Voor ieder decor bieden we een bijpassend lijstwerk aan die volledig matcht met je wandpanelen of net met de rest van je interieur. 

Kniklijsten plaatsen

Kniklijsten zorgen bijvoorbeeld voor een perfecte afwerking van zowel de binnen- als buitenhoeken van je kamer. Een kniklijst plaatsen kan je bovendien eenvoudig zelf met schroeven of lijm.

Profielen voor wandpanelen

Ook profielen zijn belangrijk voor de afwerking van je wand. Wij bieden meerdere profielen aan, waaronder hoeklijsten, verbindingsprofielen en start- en eindprofielen. Deze hebben wij in verschillende kleuren en maten.

Bekijk nu Laminaat.nl!

Wil je een mooi overzicht hebben van wat Laminaat.nl allemaal aanbiedt op het gebied van lijsten en profielen voor wandbekleding? Bezoek dan even onze website en kijk in onze webshop. Stel de filter volledig in naar jouw wesen en verwachtingen en kom zo terecht bij het perfecte product. 

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren onze medewerkers staan graag voor je klaar!