Houten wandpanelen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Farmwood panel - Grijs
  € 44,96 /m²
  HDM
  Farmwood panel - Grijs
  Score:
  0%
  • 18 mm Hout
  • Groef: V4-groef
  • Niet waterbestendig
 2. Farmwood panel - Onbehandeld
  € 35,06 /m²
  HDM
  Farmwood panel - Onbehandeld
  Score:
  0%
  • 18 mm Hout
  • Groef: V4-groef
  • Niet waterbestendig
 3. Farmwood panel - Zandbeige
  € 44,96 /m²
  HDM
  Farmwood panel - Zandbeige
  Score:
  0%
  • 18 mm Hout
  • Groef: V4-groef
  • Niet waterbestendig
 4. Farmwood panel - White
  € 44,96 /m²
  HDM
  Farmwood panel - White
  Score:
  0%
  • 18 mm Hout
  • Groef: V4-groef
  • Niet waterbestendig

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wandpaneel in hout

Steek je woonkamer of slaapkamer in een gezellig en charmant jasje met een houten wandpaneel. Gebruik het als accentmuur of kleed de hele ruimte ermee aan. De authentieke wandpanelen in hout laten de ruimte warmer aanvoelen én zijn kwalitatief van topniveau.

Houten wandpanelen

Onze houten wandpanelen zijn gemaakt van van massief grenenhout en gebeitst in 4 verschillende kleuren. Daarnaast is er ook een onafgewerkte versie beschikbaar. Deze houten wandpanelen zijn gelijkaardig aan het veelgebruikte steigerhout. De wandpaneel in hout zijn geschikt voor allerlei ruimtes: woonkamer, keuken, badkamer, winkel, hotel, kantoor, praktijkruimtes, etc. Met behulp van onze houten wandpanelen zal de uitstraling van deze ruimtes verbeterd worden. Een ander positief effect van houten panelen is dat ze rust geven, de kamer ruimer laten ogen en tenslotte ook zorgen voor akoestische demping.

Een houten wandpaneel dat precies bij jou past

Een houten wandpaneel die voldoet aan jouw persoonlijke smaak én mooi bij de rest van het interieur past is een must. In het assortiment van laminaat.nl vind je 5 verschillende decors. Zo kan je kiezen voor een antraciet houten wandpaneel, kan je gaan voor grijs, wit en beige of bestel je een onbehandeld houten wandpaneel en ga je er zelf mee aan de slag. Aan jou de keuze!

Houten wandpanelen op Laminaat.nl

Bij ons ben je gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit houten muur panelen. Onze Farmwood panelen uit 18 mm massief grenen zijn erg goed. Daarnaast bieden we ook goedkopere wandbekleding aan, deze hebben een basis van MDF. MDF verwijst naar Medium-Density Fibreboard. Dit zijn geperste houtvezels die een gemiddelde dichtheid hebben. Ons laminaat is veelal gemaakt van HDF (High-Density Fibreboard). Dit is voor houten wandpanelen aan de muur helemaal niet nodig, omdat die niet te maken krijgen met zwaardere gewichten en omstandigheden. Dit heeft voor jou als consument maar één voordeel: de MDF muurpanelen zijn goedkoper! En dan hebben we het nog niet eens over een van onze geweldige acties die regelmatig in onze webshop verschijnen. Bekijk daarom regelmatig onze webshop en sla snel je slag, want er geldt: OP = OP.

Koop nu je houten wandpanelen!

Koop je houten wandpanelen voordelig aan op laminaat.nl en geniet van een snelle levering. Zo kan je in no time je woning inkleden met charmante houten wandpanelen! Bovendien koop je ze nu extra goedkoop aan dankzij onze acties! Nog niet helemaal zeker over de wandpanelen in hout en wil je ze graag eerst in het echt bekijken? Bestel dan een staal voor slechts €1.

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!