Vensterbanken

Producten 1-12 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar vensterbanken die waterbestendig zijn en optimaal passen bij de wand van je woning? Ontdek het ruime assortiment op laminaat.nl!

Bestel je jouw vensterbanken op laminaat.nl dan geniet je van talloze voordelen. Zo wordt je bestelling tot bij je thuis geleverd na 2 werkdagen* voor slechts €29,95! Heb je vragen of advies nodig? Dan staat onze klantendienst vanaf 8u30 tot 17u voor jou klaar! Houd ook steeds onze acties in de gaten zo sla je jouw favoriete panelen nóg goedkoper op de kop!

Vensterbanken in houtdecor

Gaat jouw voorkeur naar een charmant houtdecor, maar wil je dat de vensterbanken beschermd zijn tegen vocht wanneer je per ongeluk het raam laat open staan wanneer het begint te regenen. Laminaat.nl heeft de oplossing: SPC vensterbanken in houtlook. Dankzij de SPC kern en vinyl toplaag zijn de platen 100% waterproof.

Vensterbanken in betonlook

Net zoals bij de vensterbanken in houtlook beschikken we ook over vensterbanken in betonlook. Ook deze platen zijn uit SPC en dus 100% bestand tegen water. Bovendien hebben ze een vinyl toplaag waardoor ze ook opgewassen zijn tegen krassen.

Alle decors van de vensterbanken kan je ook terugvinden bij onze wandpanelen. Zo stel je beide optimaal op elkaar af en geniet jij van een stijlvol interieur.

*De levertermijnen kunnen afwijken, klik hier voor meer info.