Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Wand- en plafondpanelen Avanti serie

Avanti

Wand- en Plafondpanelen

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 64 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
items per pagina

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 64 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
items per pagina

De Avanti serie bestaat uit wand- en plafondpanelen op basis van MDF in diverse afmetingen en een ruime keuze aan decors. Ze zijn geschikt voor vele toepassingen in huis zoals het plafond of wand in de woonkamer, gang, slaapkamer of zolder. Maar denk ook aan een verlaagd plafond maken of een badkamer plafond (mits goed geventileerd). De Avanti panelen hebben een vierzijdige tand- en groefverbinding, dus zijn gemakkelijk door te plaatsen, en zijn vierzijdig afgerond. Uitgevoerd met de Fit-Fix sluitstrip worden ze eenvoudig door 1 persoon geplaatst, het paneel wordt tijdens de montage op zijn plaats gehouden. Ze worden bevestigd met Cle 3mm clips zodat de panelen kunnen werken. Voor een mooie afwerking zijn er bijpassende plinten en ander lijstwerk beschikbaar.

Avanti panelen zijn aan alle zijden afgerond met een V-groef. De panelen sluiten perfect aan door de vierzijdige tand- en groefverbinding.

De Avanti Exclusive panelen zijn voorzien van een mini V-groef en ook te monteren met de CLE 3mm clips.

Avanti Aqua plafondpanelen zijn speciaal ontwikkeld voor de badkamer. Door het vochtwerend MDF en een folie aan de achterzijde is de Avanti Aqua goed bestand tegen vocht en spatwater.

De Avanti 3D panelen zijn uitgevoerd in twee diktes voor een speciaal diepte effect. Het witte decor is direct te gebruiken maar kan ook geverfd worden. De panelen worden bevestigd met CLE 3mm clips op een raamwerk van latten.

Avanti panelen zijn voorzien van een mini V-groef en te monteren met de CLE 3mm clips waarvan er 1 per 40 cm geplaatst dient te worden. Door de Fit-Fix sluitstrip worden Avanti panelen op zijn plaats gehouden tijdens de montage, zodat 1 persoon het plafond kan plaatsen zonder hulpmiddelen.