Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Alles voor wand en plafonds

Alles voor wand en plafonds

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 325 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
items per pagina

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 325 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
items per pagina

Alle accessoires die u nodig heeft bij de montage van uw wand of plafond

Op deze pagina vindt u alle mogelijk accessoires die u nodig heeft bij het plaatsen van een wand of plafond. Denk hierbij aan montageclips, de apparatuur om clips te plaatsen, en lijsten en plinten voor de afwerkign hiervan.

Het is daarnaast tevens mogelijk om LED-verlichting tussen panelen te plaatsen. Dit doet u met de LED-strips en afdeklijsten.

Welke clips heb ik nodig

PVC panelen

Voor PVC panelen heeft u geen clips nodig. Deze kunt u eenvoudig over de bestaande wand heen lijmen met een montagekit op natuurbasis. Wilt u de panelen tegen de houten wand monteren, dan kan dit door middel van nieten, nagels of schroeven, die u door de lip heen pregneert. Daarnaast zullen start-eindprofielen zorgen voor een stevige basis rondom de PVC wand of plafond.

MDF panelen

MDF panelen monteert u envoudig met clips. Deze clips monteert u eenvoudig met nieten, nagels of schroeven. De clips plaatst u om de 40cm. Het paneel schuift u eenvoudig in de clips. De CLE 3mm clips gebruikt u voor panelen tussen de 9-11 mm. De CLE 2mm clips gebruikt u bij panelen tussen de 6 en 8mm. De lijsten zijn alleen voor een nette afwerking van de panelen.