Verbindingsprofiel

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je twee panelen met elkaar verbinden of wil je een dilatatievoeg verbergen? In beide gevallen is een verbindingsprofiel een goede keuze. Het verbindingsprofiel verbindt het ene paneel met het andere op een stijlvolle en praktische manier. 

Kunststof verbindingsprofiel voor laminaat, SPC of PVC vloer

Met een H-profiel of een verbindingsprofiel monteer je eenvoudig twee panelen aan elkaar. Dit profiel is gemaakt uit PVC en is verkrijgbaar in vier verschillende decors: aluminium, grijs, zwart en wit. Zo vind je er ongetwijfeld eentje die past bij de kleur van je vloer. Deze profielen zijn ideaal voor SPC of PVC panelen. 

Aluminium verbindingsprofiel

Is er een dilatatievoeg zichtbaar dan kan je die overbruggen met een dilatatieprofiel. Hierdoor sluiten de twee panelen toch mooi op elkaar aan, maar is er voldoende ruimte voor de panelen om uit te zetten. Dit zijn aluminium verbindingsprofielen in twee verschillende kleuren: titaan en zilver.

Bestel jouw verbindingsprofiel online in onze webshop!

Heb je het ideale verbindingsprofiel aan je winkelmandje toegevoegd? Bestel ze dan online en werk je vloer optimaal af. Na 2 werkdagen* ontvang jij jouw bestelling bij jou aan huis. Koop je verbindingsprofiel vandaag nog en geniet van leuke acties!

* Levertermijn kan afwijken, lees hier alle info!