Overgangsprofiel

Producten 1-12 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ligt er in een aangrenzende kamer een tegelvloer of een tapijt of wil je jouw laminaatvloer mooi laten overgaan met de deur? Dan is een overgangsprofiel een goed idee.

Overgangsprofiel voor een mooie afwerking

In ons assortiment vind je aluminium overgangsprofielen in titaan, zilver, white oak, natural oak en grey oak die mooi matchen bij onze laminaatvloeren. Bovendien zijn de overgangsprofielen beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo passen ze perfect tussen de deur of kan je over een langere lengte de profielen gebruiken. Bovendien beschikken we over gelijke en ongelijke overgangsprofielen waarmee je een mooie overgang kan maken tussen twee verschillende vloeren of tussen en vloer en een tapijtenondergrond.

Bestel je aluminium overgangsprofiel op laminaat.nl

Heb je de juiste overgangsprofiel voor je vloer gevonden? Bestel ‘m dan nu in onze webshop. Je duidt eenvoudig aan hoeveel stuks je nodig hebt en voor slechts €29,95 worden ze tot bij jou aan huis geleverd. Bestel je overgangsprofiel voor de vloer nu!

Overgangsprofiel vloer plaatsen

Het overgangsprofiel plaats je net zoals onze vloeren eenvoudig zelf. Maak hierbij gebruik van een zelfklevende strip of schroeven.

Zorg er bovendien voor dat er een opening van +- 10 centimeter is tussen de rand van de vloerplanken en de basis van het profiel. Bij een veranderende luchtvochtigheid, temperatuur of wanneer je gebruik maakt van vloerverwarming, kunnen de planken namelijk uitzetten of krimpen.

De overgangsprofiel voor laminaat, SPC of PVC kan ook als afdekking van de dilatatievoeg langs de randen van de vloer toegepast worden en kan bij iedere vloerdikte gebruikt worden (dilatatievoeg maximaal 34mm).

Koop overgangsprofielen bij laminaat.nl

Op laminaat.nl vind je een mooi assortiment aan overgangsprofielen die ideaal zijn voor jouw vloer en kwalitatief voldoen aan alle vereisten.

Heb je nog vragen over het plaatsen van een overgangsprofiel? Aarzel dan niet om ons te contacteren!