Overgangsprofiel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ligt er in een aangrenzende kamer een tegelvloer of een tapijt of wil je jouw laminaatvloer mooi laten overgaan met de deur? Dan is een overgansprofiel een goed idee.

Overgangsprofiel voor een mooie afwerking

In ons assoritment vind je overgangsprofielen in brons en goud die mooi matchen bij onze laminaatvloeren. Bovendien zijn de overgangsprofielen beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo passen ze perfect tussen de deur of kan je over een langere lengte de profielen gebruiken. 

Overgangsprofiel vloer plaatsen

Het overgangsprofiel plaats je net zoals onze vloeren eenvoudig zelf. Maak hierbij gebruik van een draagprofiel, zo klik je het overgangsprofiel gemakkelijk vast.

Zorg er bovendien voor dat er een opening van +- 10 centimeter is tussen de rand van de vloerplanken en de basis van het profiel. Bij een veranderende luchtvochtigheid, temperatuur of wanneer je gebruik maakt van vloerverwarming, kunnen de planken namelijk uitzetten of krimpen.

Koop overgangsprofielen bij laminaat.nl

Op laminaat.nl vind je een mooi assortiment aan overgangsprofilen die ideaal zijn voor jouw vloer en kwalitatief voldoen aan alle vereisten.

Heb je nog vragen over het plaatsen van een overgansprofiel? Aarzel dan niet om ons te contacteren!