PVC plint

Producten 1-12 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

PVC plinten ter afwerking van je laminaat, pvc, vinyl of parket

Je hebt een mooie vloer uitgekozen en om die volledig af te werken, heb je natuurlijk bijpassende plinten nodig. Laminaat.nl heeft kunststof plinten in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij PVC plinten. PVC (polyvinylchloride) is een thermoplast die goedkoop is, eenvoudig te bewerken en dus ideaal voor het gebruik van plinten. Wij hebben kunststof plinten met verschillende designs en decors, zodat er altijd een plint is die aansluit bij jouw voorkeuren.

PVC plinten online bestellen

Bestel nu jouw PVC eenvoudig in onze webshop. Bereken het aantal dat je nodig hebt en voeg ze toe aan je winkelmandje. In enkele klikken heb je jouw PVC plinten besteld en voor slechts €29,95 zijn ze onderweg naar jouw thuis. Bestel de PVC plinten voor je (PVC)vloer nu online en geniet van leuke acties!

Waarom onze PVC plinten?

Laminaat.nl heeft plinten in verschillende prijscategorieën, waardoor er altijd een plint is die binnen jouw budget past. De plinten kan je simpelweg plaatsen met behulp van een plinten- of profielenkit. Bovendien accentueren de plinten van PVC in dezelfde kleur als je interieur de ruimte extra en zorgen ze voor een groter ruimtelijk gevoel. PVC is glad en geeft daarom een mooie en strakke afwerking. De perfecte keuze dus voor jouw huis!

PVC plinten passen perfect bij een PVC vloer

Wanneer je een PVC vloer gaat leggen hebben wij ook bijpassende plinten in PVC. Zowel plinten in hetzelfde decor als je PVC vloer als plinten met een basisdecor die bij elke vloer passen. Zo kan je jouw PVC vloer mooi afwerken met PVC plinten.

Koop jou PVC plinten op laminaat.nl

Koop je PVC vloer samen met je PVC plinten en ga onmiddellijk aan de slag in je nieuwe woning. Je legt zowel de vloerpanelen als de plinten eenvoudig zelf en spaart hierdoor heel wat kosten voor een vakman uit. Koop je plinten nu op laminaat.nl!

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!