Plakplint

Producten 1-12 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. /6/5/655978.jpg
  € 4,98
  HDM Op=op
  Plakplint - Roma
  Score:
  0%
  • Materiaal: MDF
  • Lengte: 240 cm

Producten 1-12 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor een optimale afwerking van jouw vloer kies je best voor een plint. Op laminaat.nl heb je een ruime keuze aan verschillende soorten plinten die mooi bij laminaat passen. De MDF plakplint is daar bijvoorbeeld eentje van.

Plakplinten laminaat

Er zijn heel wat plakplinten die perfect passen bij jouw laminaatvloer. Zo heb je de keuze uit een hele reeks aan kleuren. Hierbij is het wel belangrijk dat je niet gaat voor een plakplint in exact dezelfde kleur als je vloer. Enerzijds sluit dit natuurlijk wel mooi aan, maar anderzijds kan dat een 'zandbak' gevoel geven. Ga daarom eerder voor een verschillende tint die mooi pas bij de muur. Denk maar aan een plakplint in het wit of een grijze of bruine plakplint. 

Daarnaast heb je de keuze uit twee afmetingen: 24x5mm of 25x4mm.

Plakplinten leggen

Netzoals de vloeren van laminaat.nl zijn ook de plakplinten eenvoudig zelf te leggen. Een plakplint heeft, zoals de naam al doet denken, een plakstrip over de lengte van de plint. Hiermee kan je de plakplint eenvoudig op de vloer plakken. 

Plakplinten kopen bij laminaat.nl

Bij laminaat.nl heb je een ruime keuze aan plakplinten. Zo vind je er ongetwijfeld een die optimaal past bij jouw vloer.

Koop je plakplint op laminaat.nl en werk je vloer tot in de puntjes af!