Hoge plinten

Producten 1-12 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 18

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoge plinten in verschillende kleuren, soorten en maten

Je hebt een mooie vloer uitgezocht en daarbij horen natuurlijk bijpassende plinten. Laminaat.nl heeft plinten in verschillende kleuren, soorten en maten. We hebben bijvoorbeeld prachtige hoge plinten van Villeroy & Boch. Deze plinten zijn gemaakt van MDF. Medium-Density Fibreboard (MDF) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels.

Waarom hoge plinten van MDF?

MDF is relatief goedkoop en goed verwerkbaar. Bovendien zijn de hoge plinten in veel verschillende kleuren en decors beschikbaar. Er is dus altijd een plint die bij je vloer past. De plinten kan je simpelweg plaatsen met behulp van plinten- of profielenkit. Bovendien accentueert de hoge plint in dezelfde kleur als je interieur de ruimte extra en zorgt het voor een groter ruimtelijk gevoel. MDF is glad en daarom mooi en strak af te werken. De perfecte keuze dus voor jouw huis!

Witte hoge plinten

In ons ruime assortiment hoge plinten beschikken we ook over witte hoge plinten. Deze passen ideaal bij een lichte kleur vloer of muur in lichte of witte tinten. Bovendien kan je kiezen tussen verschillende soorten witte hoge plinten. Zo hebben we effen hoge witte plinten, of een witte plint met een embossed houtlook. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel je favoriete hoge plint.

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!