Plinten

Producten 1-12 van 174

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 174

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Online plinten kopen ter afwerking van jouw laminaat, pvc, vinyl of parket

Om je nieuwe vloer volledig en mooi af te werken, kies je best voor bijpassende plinten. Laminaat.nl heeft plinten in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij MDF plinten en PVC plinten. MDF (Medium-Density Fibreboard) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. PVC (polyvinylchloride) is een thermoplast die goedkoop is en eenvoudig te bewerken. Beide zijn ideaal voor het gebruik van plinten. Wij hebben plinten met verschillende designs, zodat er altijd een plint is die aansluit bij jouw voorkeuren en de vloer die jij gelegd hebt. Koop nu je plinten online!

Waarom onze plinten?

Laminaat.nl heeft plinten in veel verschillende prijscategorieën, waardoor er altijd een plint is die binnen je budget past. De plinten kan je simpelweg plaatsen met behulp van een plinten- of profielenkit. De plakplinten kan je eenvoudig plaatsen d.m.v. de plak strips. Tevens accentueren de plinten in dezelfde kleur als je interieur de ruimte extra en zorgen ze voor een groter ruimtelijk gevoel. MDF en PVC zijn glad en daarom mooi en strak af te werken. De perfecte keuze dus voor jouw huis!

Plinten bestellen

Heb je de gepaste plinten gevonden? Dan is het nu tijd om de juiste hoeveelheid te bestellen. Meet het aantal meter dat je nodig hebt en tel daarbij wat extra op. Zo heb je zeker voldoende speling wanneer je met afval zit of er iets misloopt. Je kan het juiste aantal plinten aanduiden met de min- en plusknop en dan drukken op de 'bestel'-button. Nu komen ze in je winkelmandje terecht, dat je rechtsbovenaan kan terugvinden en koop je online de plinten gemakkelijk aan.

Plinten online kopen

Ga door naar afrekenen. Daar kan je in enkele stappen de plinten kopen. Het grote voordeel van online je plinten kopen is het feit dat je kan genieten van onze spetterende kortingscodes én dat ze helemaal tot aan jouw huis worden geleverd. Hiervoor betaal je slechts €29,95 verzendingskosten. Koop je voor een bedrag hoger dan €450, dan is je bestelling zelfs helemaal gratis!

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!