Lichtgrijs laminaat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lichtgrijs laminaat: strak én licht

Lichtgrijs laminaat is in steeds meer woonkamers, slaapkamers, badkamers, keukens en winkels te bekennen. Met een lichtgrijze laminaatvloer worden andere kleuren van de inrichting benadrukt. Grijs kan gecombineerd worden met alles: warme tinten, koude tinten of zelfs heel felle kleuren. Net zoals wit, kan ook grijs een verruimend effect geven. Stel je laminaat goed af met jeinterieur. Heb je hiervoor hulp nodig, dan kan je altijd bij ons terecht!

Lichtgrijze laminaatvloer en andere vloeren

Lichtgrijze laminaatvloeren hebben een aantal voordelen ten opzichte van grijze of donkergrijze laminaatvloeren. Met lichtgrijze laminaatvloeren creëer je eenzelfde effect als bij een grijze laminaatvloer: modern, strak en ook chique. Een verschil van de lichtgrijze laminaatvloer met de grijze laminaatvloer is dat je het stof op de lichtgrijze laminaat vloer iets sneller ziet liggen. Toch is dit helemaal geen probleem, omdat onze laminaatvloeren van Laminaat.nl zeer gemakkelijk zijn schoon te maken.

Een ander dilemma waar je mee te maken kan hebben: een lichtgrijze laminaatvloer creëert een iets frissere uitstraling in je woning, maar onze donkere laminaatvloeren en (donker)grijze laminaatvloeren ogen weer wat chiquer. Welke van de twee het wordt voor in je huis is een lastige. Maar dat het één van de twee wordt, of een van onze andere laminaten, is wel zeker! Aarzel niet te lang en bestel nu op onze webshop: Laminaat.nl.