Hoogglans laminaat

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Glamour Life Supergloss Violet
  € 26,55 /m²
  HDM Op=op
  Glamour Life Supergloss Violet
  Score:
  0%
  • 8 mm HDF
  • Voor licht commercieel gebruik
  • Groef: V2-groef
 2. Glamour Life Supergloss Chocolate
  € 26,55 /m²
  HDM Op=op
  Glamour Life Supergloss Chocolate
  Score:
  0%
  • 8 mm HDF
  • Voor licht commercieel gebruik
  • Groef: V2-groef

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het mooiste hoogglans laminaat bij Laminaat.nl

Het hoogglans laminaat bij Laminaat.nl creëert een chique en uiterst stijlvolle sfeer in je huis. Het hoogglans laminaat dat door ons wordt aangeboden is niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar ook voor in een tuinkamer of een uitbouw. Het ziet er geweldig uit en geeft in combinatie met onder andere strak interieur voor een geweldige uitstraling in uw woning. Laminaat.nl is een van de weinige leveranciers van dit glimmend laminaat. Veel van dit laminaat wordt door ons geleverd en daarom hebben wij erg veel ervaring op het gebied van de goede kwaliteit van hoogglans laminaat. Ook weten wij erg goed wat de wensen van de klant zijn, waar wij goed aan tegemoet komen.

Soorten hoogglans laminaat

Ons hooggans laminaat is van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Het hoogglans laminaat dat je in ons assortiment terugvindt, is allemaal afkomstig van HDM. Wij bieden heel wat verschillende kleuren laminaat aan: wit, zwart, wit arctic, grijs, rood, grijs metallic, violet, chocolate, blue night en grey. Hierdoor is er ongetwijfeld eentje dat volledig voldoet aan jouw wensen en verwachtigen. Al het hoogglans laminaat dat door ons wordt verkocht is van 7,7 mm dik tot 8 mm dik, HDF. Onze High-Densety Fibreboard zorgt samen met de uitstekende dikte van het laminaat voor een hoge dichtheid laminaat, waardoor het druk belast kan worden. Bovendien is het hoogglans laminaat deukvrij en krasvrij.

Bestel nu ons hoogglans laminaat!

Hoogglans laminaat niet helemaal je ding of wil je eerst nog even vergelijken met andere producten? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assoritment laminaat en ontdek de verschillende materialen die wij aanbieden: kliklaminaat, tegellaminaat en diverse andere soorten laminaat. Ben je ervan overtuigd dat hoogglans laminaat perfect in je huis past, maar twijfle je nog over de kleur? Wij hebben alles in huis en nodigen je graag uit om eens te kijken in ons brede assortiment op Laminaat.nl. Waar je ook naar op zoek bent, we hebben het allemaal in huis: wit, zwart, grijs, violet, blauw en ga zo maar door. Wellicht valt een aantal van deze kleuren onder onze vele aanbiedingen, dus wacht niet te snel! Beslist welke kleur het wordt? Dan rest er nog maar één ding: bestel het nu op Laminaat.nl!