Waterbestendig laminaat

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waterbestendig laminaat

Laminaat brengt vele voordelen met zich mee; het is relatief goedkoop, gemakkelijk schoon te houden en tegenwoordig bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Echter zetten nog veel mensen vraagtekens bij de waterbestendigheid van laminaat. Hier vind u een overzicht van ons waterbestendig laminaat welke u gerust in uw badkamer, kelder of keuken kunt plaatsen.

HDF of PVC Watervast laminaat

In dit overzicht vindt u zowel HDF- als PVC watervast laminaat. Maar waar moet u aan denken bij het maken van uw materiaalkeuze? We hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet.

Waterbestendig HDF laminaat

Het Quick-Step Impressive waterbestendige laminaat heeft HDF als basis en is voorzien van een HydroSeal coating tot in de groeven. Deze innovatieve toplaag zorgt ervoor dat er geen water kan binnendringen in het HDF. Een bijkomend voordeel is dat hij gemakkelijk schoon te houden is. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig.

De Quick-Step Impressive vloeren zijn de natuurlijkste laminaatvloeren die Quick-Step ooit heeft gemaakt. De vloer heeft een prachtige embossing die met de houtnerf meeloopt. Zo ziet hij er niet alleen natuurgetrouw uit, maar voelt hij ook zo.

100% Waterproof PVC Laminaat

Aqua-Step vloeren hebben een basis van PVC waarop een 100% gesloten én watervaste toplaag is aangebracht. Dit laminaatmerk is bekend als dé watervaste laminaatvloer; ideaal in vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. Aqua-Step waterbestendig laminaat is uitgerust met een Unilin Clickverbinding, waardoor dit kliklaminaat gemakkelijk is te leggen. Ons ruime assortiment PVC laminaat bied voor ieder wat wils. Met V-groef of met een vlakke naad, scheepsdek uitvoering of toch liever laminaattegels? U vindt het hier allemaal terug.