Geluiddempende vloeren

Producten 37-48 van 153

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 37-48 van 153

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geluiddempende vloer

Bent u op zoek naar een vloer die het loopgeluid zo goed mogelijk dempt? Dan is het slim om u te oriënteren op een geluiddempende vloer. Wanneer u in een appartement (gaat) wonen dan kan het zijn dat er geluidsnormen worden gesteld. Vaak wordt er een geluidseis van 10db of 20db gesteld, wat betekent dat u de geluidsdoorgifte met 10db of 20db moet reduceren. Wel zo fijn voor uw onderburen, kinderen of huisgenoten, zo minimaliseert u het geluidsoverlast.

Wat uw reden ook is, u bent hier op het juiste adres. Laminaat.nl biedt een aantal oplossingen om het loopgeluid van uw vloer te reduceren. U kunt kiezen voor een geluiddempende ondervloer of voor een vloer die een geluiddempende werking van nature heeft. Op deze pagina staat een selectie geluiddempende vloeren voor u klaar. Graag lichten wij de selectie nog even toe.

Vinylvloeren en PVC vloeren dempen meer geluid van nature

Vergeleken met laminaatvloeren of houten vloeren zullen kunststof vloeren van nature meer geluid dempen. De vinylvloer heeft bij uitstek een goede geluiddempende werking. De toplaag van een vinylvloer is namelijk gemaakt zachter materiaal dan PVC. Dit voelt fijn aan wanneer je er met blote voeten overheen loopt én zal meer geluid absorberen. Het heeft een extra geluiddempende werking.

Laminaat als geluiddempende vloer is ook mogelijk!

Mocht u liever geen vinylvloer of PVC-vloer willen, dan bestaan te ook geluiddempende laminaatvloeren. HDM heeft laminaatvloeren ontwikkeld met een Laminopax® onderlaag. Deze groene honinggraatstructuur is aan de onderkant van de laminaatvloer geïntegreerd en dempt het geluid tot wel 10dB. Dit vermindert het waarneembare contactgeluid tot wel 50%. In combinatie met een geluiddempende ondervloer bieden deze vloeren dus de mogelijkheid om een vrij stille laminaatvloer te leggen.