Ondervloer vinyl

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ondervloer vinyl tegen geluid, vocht en oneffenheden

De juiste ondervloer is heel belangrijk voor een goed resultaat. Het is letterlijk en figuurlijk de basis waarop je nieuwe vinyl komt te liggen. Het is dus zeer belangrijk om een goede ondervloer voor vinyl uit te zoeken.

Verschillende eigenschappen van ondervloeren vinyl

Laminaat.nl heeft een aantal verschillende vinyl ondervloeren in haar assortiment in verschillende dikten en met verschillende eigenschappen. Dit komt omdat iedere situatie anders is. De een heeft meer nood aan een geluidsisolerende ondervloer, waar de ander vooral vocht wil weren. Of misschien ben je op zoek naar een egaliserende ondervloer. Hierdoor heeft iedere vinyl ondervloer dus ook zijn specifieke eigenschappen. Je merkt dus dat het belangrijk is om te kijken welke eigenschappen de ondervloer heeft.

Ondervloer vinyl. Tegen geluid, vocht, koude en oneffenheden.

Grofweg heeft een ondervloer 4 functies:

  • Egaliserende werking - om kleine oneffenheden uit de ondergrond weg te filteren
  • Vochtisolerende werking - om opstijgend vocht niet te laten doordringen in de vloer
  • Geluidisolerend werking - om loopgeluid richting onderburen drastisch te verminderen
  • Thermische isolatie - een correct geplaatste ondervloer zal ook invloed hebben op het opwarmen en afkoelen van de ruimte 

Het zijn deze functies waarin onze ondervloeren onderling lichtjes afwijken. Op de productpagina's vind je meer informatie. Is het niet helemaal duidelijk of zit je nog met vragen? Contacteer dan gerust even onze klantenservice. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen.