Geluiddempende ondervloer +20dB

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ondervloer met +20dB geluiddempende werking

Een goede ondervloer is heel belangrijk voor een optimaal resultaat. Het is letterlijk en figuurlijk de basis waarop je nieuwe laminaat, PVC, vinyl of parket komt te liggen. Het is dus zeer belangrijk om goede geluiddempende ondervloer uit te zoeken. Laminaat.nl biedt verschillende soorten ondervloer. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een ondervloer pvc, een ondervloer vinyl, een ondervoer laminaat, een ondervloer die vloerverwarming ondersteunt en vochtwerende-isolerende onderlvoer

Waarom een geluiddempende ondervloer?

Laminaat.nl heeft verschillende geluiddempende ondervloeren waarin een verschil bestaat tussen de grootte en de dikte. Een geluiddempende ondervloer is ideaal als je in een gehorig huis, flat of appartement woont. Met de ondervloer voorkom je onnodige geluidsoverlast en ruzies met uw onderburen. Wij hebben geluiddempende ondervloeren +20dB, die dus geluiden boven 20dB dempen, en geluiddempende ondervloeren +10dB, die geluiden boven 10dB dempen. Bij Laminaat.nl weet je dus zeker dat je een geluiddempende ondervloer kan vinden die aansluit op jouw voorkeuren en wensen.

Koop jouw ondervloer op laminaat.nl

Om te voldoen aan alle geluidsnormen, te genieten van een betere isolatie of om je vloer te beschermen tegen vocht, koop je best een kwalitatieve ondervloer. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en koop jouw ideale ondervloer!