Geluiddempende ondervloer

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kom je soms laat thuis? Woon je in een appartement of flat en heb je last van lawaaierige (boven)buren? Heel vervelend als jij of je huisgenoten willen slapen. Bovendien gelden er in appartementen of gebouwen met verdiepingen vaak regels in verband met acceptabele geluidsniveaus om zo geluidshinder tegen te gaan. Opteer daarom voor een goede geluiddempende ondervloer!

Ondervloer met geluiddempende werking

De juiste ondervloer is heel belangrijk voor een goed resultaat. Het is letterlijk en figuurlijk de basis waarop je nieuwe laminaat, PVC, vinyl of parket komt te liggen. Het is dus zeer belangrijk om goede geluiddempende ondervloer uit te zoeken. Zo zorgt een goede ondervloer voor de dempende en geluidsabsorberende werking van het geluid. Bovendien zorgt een dergelijke ondervloer ervoor dat het vocht vanuit de grond geen toegang heeft tot het laminaat. Tevens zorgt een goede ondervloer voor een stabiele basis voor het laminaat. De ondervloer is bij een laminaatvloer in een keuken dan ook van groot belang. Wil je graag meer info over welke ondervloer bij welke vloer past? Lees dan onze blog over 'hoe kies ik de juiste ondervloer'.

Waarom een geluiddempende ondervloer?

Laminaat.nl heeft verschillende geluiddempende ondervloeren waarin een verschil bestaat tussen de grootte en de dikte. Een geluiddempende ondervloer is ideaal als je in een gehorig huis, flat of appartement woont. Met de ondervloer voorkom je onnodige geluidsoverlast en ruzies met je onderburen. Wij hebben geluidsisolatie ondervloeren die geluid van meer dan 10dB dempen en ondervloeren die geluid van zelfs meer dan 20dB dempen. Bij Laminaat.nl weet je dus zeker dat je een geluiddempende ondervloer kan vinden die aansluit op jouw voorkeuren en wensen.

Waar is een geluiddempende ondervloer van gemaakt?

Enerzijds hebben we geluiddempende ondervloeren uit vilt zowel van 4mm als 7mm die erg geluidsabsorberend zijn. Anderzijds hebben we ondervloeren uit PVC van 2mm en 4mm die geluidsdempend zijn. Beide geschikt in een gehorige ruimte.

Koop jouw geluiddempende ondervloer!

Koop je geluiddempende ondervloer voordelig aan op laminaat.nl en geniet van een snelle levering. Zo kan je in no time beginnen met het leggen van je ondervloer. Bovendien koop je ze nu extra goedkoop aan dankzij onze acties!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!