Gratis verzending vanaf €450,-

Verzending mogelijk naar België 

MEGA KLIK SALE

Vloeren

(878 producten)

Een vloer is een belangrijk onderdeel van je woning, het bepaalt voor een groot deel de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. Maar welke vloer past het beste bij jouw wensen, smaak en budget?

Er zijn veel verschillende soorten, type, kleuren en mogelijkheden om uit te kiezen. Van laminaat tot PVC, van visgraat tot betonlook en van woonkamer tot badkamer.

Bekijk hieronder direct ons gehele aanbod van vloeren en laat je inspireren door de mogelijkheden. Vind de vloer die bij jou past en bestel jouw nieuwe vloer direct online bij Laminaat.nl

Weergeven als

  • Gratis verzending

    Voor bestellingen vanaf €450,-

  • Voor 14:00 besteld

    Over 2 werkdagen in huis

  • 14 dagen bedenktijd

    Verkeerde keuze? Geen probleem

  • Klantenservice

    Voor advies en al je vragen

Welke soorten vloeren zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten vloeren, die elk hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen hebben. Hieronder bespreken we de meest voorkomende soorten vloeren en hun eigenschappen:

Laminaat

Laminaat is een van de meest populaire soorten vloeren in Nederland, dit type vloer bestaat uit een kunststof toplaag met een houten print, die op een HDF-plaat is geplakt.

Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, dessins en kwaliteiten, waardoor je een vloer kunt creëren die perfect bij je interieur past. Bovendien is laminaat goedkoop, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te leggen.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn kunststof vloeren die bestaan uit dunne stroken met een slijtlaag en een fotolaag en hebben een aantal voordelen. Zo zijn PVC vloeren waterbestendig, geluiddempend, warmtegeleidend en geschikt voor vloerverwarming.

Ook zijn deze vloeren flexibel en kunnen ze zich aanpassen aan de ondergrond, waardoor ze minder snel kraken of kieren.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn kunststof vloeren die bestaan uit een dunne laag vinyl met een slijtlaag en een fotolaag, in die zin lijken dit soort vloer behoorlijk veel op PVC vloeren, maar zijn ze nog dunner en goedkoper.

Dit type vloeren zijn tevens makkelijk te leggen, te reinigen en te vervangen. Een vinyl vloer is ook waterafstotend, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn vloeren die bestaan uit massieve planken die rechtstreeks op de ondergrond worden gelegd. Een houten vloer geeft een unieke en karaktervolle uitstraling aan je woning en is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals grenen, vuren, kersen of teak, die elk hun eigen kleur, nerf en hardheid hebben.

Bovendien zijn houten vloeren duurzaam, sterk en kunnen ze meerdere keren geschuurd en behandeld worden, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Parket vloeren

Een parket vloer is die bestaan uit massieve of samengestelde planken die in een patroon worden gelegd. Dit type vloer is de meest traditionele en luxe vorm van houten vloeren en geven een warme en natuurlijke sfeer aan je woning.

Een parketvloer is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals eiken, beuken, essen of noten, die elk hun eigen kleur, nerf en karakter hebben. Bovendien zijn ze duurzaam, sterk en kunnen ze meerdere keren geschuurd en behandeld worden, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn natuurlijke vloeren die bestaan uit een mengsel van lijnolie, hars, houtmeel, kalksteen en pigmenten, die op een jute rug worden geperst. Een marmoleum vloer is milieuvriendelijk, hygiënisch, antistatisch en antibacterieel.

Dit type vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, patronen en structuren, waardoor je een vloer kunt creëren die perfect bij je interieur past. Bovendien zijn marmoleum vloeren slijtvast, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.

Linoleum vloeren

Linoleum vloeren zijn natuurlijke vloeren die bestaan uit een mengsel van lijnolie, hars, houtmeel, kurk en pigmenten, die op een jute rug worden geperst. Linoleum lijkt veel op een marmoleum vloer, maar heeft een andere samenstelling en kwaliteit.

Een linoleum vloer is milieuvriendelijk, hygiënisch, antistatisch en antibacterieel en is verkrijgbaar in allerlei kleuren, patronen en structuren, waardoor je een vloer kunt creëren die perfect bij je interieur past. Bovendien zijn linoleum vloeren slijtvast, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.

Tapijt

Tapijt geeft je woning een warme, gezellige en comfortabele sfeer. Daarnaast is tapijt ook geluiddempend, isolerend en veilig.

Het prettige van dit type vloer is dat tapijt ook geschikt is voor mensen met allergieën, omdat het stof en pollen vasthoudt, die makkelijk te verwijderen zijn met een stofzuiger.

Welke patronen en type vloeren zijn er?

Naast de verschillende soorten vloeren, zijn er ook verschillende patronen en type vloeren om uit te kiezen. Sommige vloeren hebben een specifiek patroon, zoals een visgraat of een hongaarse punt, die de vloer een extra dimensie en karakter geven.

Andere vloeren hebben een bepaald type, zoals een betonlook of een houtlook, die de vloer een bepaalde sfeer en uitstraling geven. Hieronder bespreken we de meest voorkomende patronen en type vloeren en hun eigenschappen:

Visgraat vloer

Een visgraat vloer is een vloer waarbij de planken of stroken in een schuin patroon worden gelegd, zodat ze lijken op de graten van een vis. Dit geeft de vloer een elegante en klassieke uitstraling, die in elke ruimte en stijl past.

Visgraat vloeren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals hout, laminaat, PVC of vinyl en is een populaire keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een bijzondere en duurzame vloer.

Hongaarse punt vloer

Een Hongaarse punt vloer is een vloer waarbij de planken of stroken in een hoek van 45 of 60 graden worden gezaagd en tegen elkaar worden gelegd, zodat ze een rechte lijn vormen. Dit geeft de vloer een strakke en rustige uitstraling, die in elke ruimte en stijl past.

Ook Hongaarse punt vloeren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals hout, laminaat, PVC of vinyl en is een stijlvolle en moderne keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een unieke en kwalitatieve vloer.

Betonlook vloer

Een betonlook vloer is een vloer die de uitstraling heeft van een betonnen vloer, maar die gemaakt is van een ander materiaal, zoals laminaat, PVC, vinyl of marmoleum. Betonlook vloeren geven je woning een industriële en stoere sfeer, die perfect past bij een minimalistisch of urban interieur.

Dit type vloer is ook makkelijk te combineren met andere materialen, zoals hout, metaal of leer, en is een voordelige en praktische keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een robuuste en onderhoudsvriendelijke vloer.

Houtlook vloer

Een houtlook vloer is een vloer die de uitstraling heeft van een houten vloer, maar die gemaakt is van een ander materiaal, zoals laminaat, PVC, vinyl of marmoleum. Houtlook vloeren geven je woning een warme en natuurlijke sfeer, die perfect past bij een landelijk of romantisch interieur.

Dit type vloer is ook perfect te combineren met andere kleuren, stoffen en accessoires, en is een goedkope en eenvoudige keuze voor veel mensen die op zoek zijn naar een sfeervolle en slijtvaste vloer.

Voor welke woonruimte kun je een nieuwe vloer bestellen?

Een nieuwe vloer bestellen kan voor elke woonruimte in je huis. Of je nu een nieuwe vloer wilt voor je woonkamer, je badkamer, je slaapkamer of je keuken, er is altijd een vloer die geschikt is voor jouw ruimte.

Wel moet je rekening houden met een aantal factoren, zoals de grootte, de functie, de stijl en het budget van je woonruimte. Hieronder geven we je een aantal tips voor het kiezen van een nieuwe vloer voor specifieke woonruimtes:

Vloer voor woonkamer

Je woonkamer is meer dan zomaar een ruimte in je huis. Het is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt, waar je gezellig samen bent met je familie en vrienden, waar je jezelf kunt ontspannen en waar je je thuis voelt.

Daarom is het belangrijk om een vloer te kiezen die bij je woonkamer past. Een vloer die niet alleen mooi is, maar ook comfortabel, sfeervol en duurzaam en aansluit bij je persoonlijke smaak, je interieur en je levensstijl. 

Voor de woonkamer kun je kiezen uit verschillende soorten vloeren, zoals laminaat, PVC, vinyl, parket, hout, marmoleum, linoleum of tapijt. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen, die je moet afwegen tegen je wensen en eisen.

Ook kun je kiezen uit verschillende patronen en type vloeren, zoals visgraat, hongaarse punt, betonlook of houtlook. Elke patroon of type heeft zijn eigen uitstraling en karakter, die je moet afstemmen op je stijl en sfeer. Tot slot kun je kiezen uit verschillende kleuren, dessins en afwerkingen, die je moet combineren met je meubels, muren en accessoires.

Vloer voor badkamer

De badkamer is de ruimte waar je jezelf verzorgt, waar je je opfrist, waar je je ontspant en waar je je privacy hebt. Daarom wil je een vloer in de badkamer die hygiënisch, waterbestendig en slipvast is. Daarnaast wil je graag kiezen voor een vloer die past bij je persoonlijke smaak, je badkamermeubels en je sanitair en moet deze makkelij k te onderhouden en reinigen zijn.

Voor de badkamer kun je kiezen uit verschillende soorten vloeren, zoals PVC, vinyl, marmoleum, linoleum of tegels. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen, die je moet afwegen tegen je wensen en eisen.

Ook kun je kiezen uit verschillende patronen en soorten vloeren, zoals visgraat, hongaarse punt, betonlook of houtlook. Elke patroon of type heeft zijn eigen uitstraling en karakter, die je moet afstemmen op je eigen stijl en sfeer.

Vloer voor slaapkamer

Een vloer voor de slaapkamer moet comfortabel, rustgevend en sfeervol zijn. Je wilt immers een goede nachtrust hebben in je slaapkamer, en je op je gemak voelen als je wakker wordt.

Daarom is het belangrijk om een vloer te kiezen die past bij je persoonlijke voorkeur en stijl. Er zijn verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor de slaapkamer, zoals tapijt, laminaat, PVC, vinyl of hout.

Vloer voor keuken

Een vloer in de keuken moet praktisch, hygiënisch en stijlvol zijn. Je wilt immers een vloer die makkelijk schoon te maken is, die bestand is tegen vocht, vet en vuil, en die past bij de sfeer en het design van je keuken.

Het is daarom verstandig om een vloer te kiezen die voldoet aan deze eisen. Er zijn verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor de keuken, zoals PVC, vinyl, marmoleum, linoleum of tegels.

Vloeren kopen bij Laminaat.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je woning, dan ben je bij Laminaat.nl aan het juiste adres. Laminaat.nl is dé specialist op het gebied van vloeren en biedt een ruim assortiment aan van verschillende soorten vloeren, zoals laminaatvloeren, PVC vloeren, vinyl vloeren, houten vloeren, marmoleum vloeren, linoleum vloeren en tapijt. Bij Laminaat.nl vind je altijd een vloer die past bij jouw wensen, smaak en budget.

Is er regelmatig een vloer aanbieding beschikbaar?

Ja, bij Laminaat.nl kun je regelmatig profiteren van een vloer aanbieding. Wij hebben altijd scherpe prijzen en aantrekkelijke kortingen op onze vloeren.

Zo kun je een vloer kopen voor een voordelige prijs, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Houd onze website in de gaten voor de actuele vloer aanbieding en sla je slag.

Waarom kies je voor een vloer van Laminaat.nl?

  • Groot & breed assortiment

    Ontdek het grootste en breedste assortiment bij Laminaat.nl. Van tijdloze klassiekers tot moderne innovaties, wij hebben de perfecte vloer voor elke ruimte. Kies voor kwaliteit, stijl en variatie - welkom bij de ultieme vloerbeleving.

  • De beste service

    Bij Laminaat.nl garanderen we de beste service, omdat jouw tevredenheid onze prioriteit is. Profiteer van deskundig advies, snelle levering en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Laminaat.nl staat voor je klaar.

  • Hoge kwaliteit, zachte prijzen

    Ontdek bij Laminaat.nl de perfecte combinatie: hoge kwaliteit vloeren tegen zachte prijzen. Geniet van duurzaamheid en stijl zonder concessies te doen aan je budget. Bij ons vind je vloeren die indruk maken, zowel op de kwaliteit als op je portemonnee.

Vergelijken /8

Aan het laden...