PVC plafondpanelen

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plafondpanelen in PVC. Geef vocht geen kans.

Met onze PVC plafondpanelen tovert u uw oude plafond snel, zuiver en budgetvriendelijk om in een nieuw & hedendaags plafond. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een plafondpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt paneel te vinden.

Onze PVC plafondpanelen (PVC schroten in de volksmond) zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. De panelen kan je rechtstreeks in de groef nagelen of rechtstreeks verlijmen op de ondergrond. Doordat PVC ongevoelig is voor vocht kunnen deze panelen probleemloos in de badkamer geplaatst worden. Zelfs boven bad en douche. Deze panelen zijn niet geschikt voor gebruik in ruimtes waar het kan vriezen. Het PVC zal op termijn broos worden met alle gevolgen van dien. Voor dit soort toepassingen bieden we onze Carportpanelen aan.

Voor een perfect resultaat kan u uw plafond afwerken met de bijpassende profielen. Deze zijn net als de plafondpanelen altijd ruim op voorraad.