PVC plafondpanelen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

PVC plafondpanelen geven vocht geen kans

Met onze PVC plafondplaten tover je jouw oude plafond snel, zuiver en budgetvriendelijk om in een nieuw & hedendaags plafond. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een pvc plafondpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt paneel te vinden.

Onze PVC plafondplaten zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. De PVC schroten kan je rechtstreeks in de groef nagelen of rechtstreeks verlijmen op de ondergrond. Doordat PVC ongevoelig is voor vocht kunnen deze panelen probleemloos in de badkamer geplaatst worden. Zelfs boven bad en douche.

PVC plafondpanelen in koude ruimtes

Helaas zijn deze schroten niet geschikt voor gebruik in ruimtes waar het kan vriezen. Het PVC zal op termijn broos worden met alle gevolgen van dien. Voor dit soort toepassingen bieden we onze Carportpanelen aan. Voor een perfect resultaat kan je jouw plafond afwerken met de bijpassende profielen. Deze zijn net als de pvc plafondpanelen altijd ruim op voorraad. Blader doorheen onze webshop en vind de ideale plafondplaten voor jouw ruimte.

Koop jouw PVC plafondpanelen!

Koop je PCV plafondpanelen voordelig aan op laminaat.nl en ontvang ze na 2 werkdagen!* Zo geniet je in no time van je nieuwe plafond. Bovendien koop je ze nu extra goedkoop aan dankzij onze acties! Ontdek ze hier. Twijfel je nog over de panelen en wil je ze graag eerst in het echt bekijken? Bestel dan een staal voor slechts €1.

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!