MDF plafondpanelen

Producten 1-12 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Avanti Aqua plafondpaneel - Embossed Wit
  € 26,55 /m²
  HDM
  Avanti Aqua plafondpaneel - Embossed Wit
  Score:
  0%
  • 10 mm HDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Waterbestendig
 2. Avanti Exclusive wand-plafond 130cm - Goud
  € 28,17 /m²
  HDM
  Avanti Exclusive wand-plafond 130cm - Goud
  Score:
  0%
  • 10 mm MDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Niet waterbestendig
 3. Avanti Exclusive wand-plafond 260cm - Goud
  € 28,17 /m²
  HDM
  Avanti Exclusive wand-plafond 260cm - Goud
  Score:
  0%
  • 10 mm MDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Niet waterbestendig

Producten 1-12 van 51

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

MDF plafondpanelen

Met MDF plafondplaten tover je jouw plafond snel, zuiver en budgetvriendelijk om in een nieuw & hedendaags MDF plafond. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een passend MDF plafondpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt plafond te vinden.

Onze MDF plafondplaten zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. Er zijn MDF plafondpanelen die gemonteerd worden met montageclips en er zijn plafondplaten die rechtstreeks in de groef genageld kunnen worden. Al deze schroten moeten gemonteerd worden op een lattenwerk.

MDF plafondpanelen voor vochtige ruimtes

Voor plafonds in vochtige ruimtes bieden we de Avanti Aqua panelen aan. Deze schroten hebben een basis van vochtwerend (groen) MDF. Daarnaast hebben ze ook een folie aan de achterkant waardoor ze ongevoelig zijn voor vocht. Hierdoor kan je met een gerust hart je badkamerplafond afwerken met deze MDF plafondplaten. Zelfs boven bad en douche.

Voor een perfect resultaat kan je jouw MDF plafond afwerken met een bijpassende plint, hoeklijst, hollat of kniklijst. Net als de MDF plafondpanelen hebben we dit lijstwerk ook ruim op voorraad.

Bestel MDF plafondplaten op laminaat.nl

In onze webshop bestel je zelf eenvoudig onze MDF plafondpanelen. Besel het benodigde aantal vierkante meter, ter daarbij 5% snijverlies en onze calculator laat je zien hoeveel pakken je precies aankoopt!

Koop jouw MDF plafondpanelen!

Koop je MDF plafondpanelen voordelig aan op laminaat.nl en geniet van een snelle levering. Zo kan je in no time je nieuwe plafond plaatsen. Bovendien koop je ze nu extra goedkoop aan dankzij onze acties! Nog niet helemaal zeker over de panelen en wil je ze graag eerst in het echt bekijken? Bestel dan een staal voor slechts €1.

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!