MDF plafondpanelen

Producten 1-24 van 166

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 166

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plafondpanelen in MDF. Snel en gemakkelijk een nieuw plafond.

Met MDF plafondpanelen tovert u uw oude plafond snel, zuiver en budgetvriendelijk om in een nieuw & hedendaags plafond. Door ons uitgebreide aanbod hebben we een passend plafondpaneel voor iedere situatie. Of het nu om een vochtige badkamer of een gezellige woonkamer gaat, er is altijd een geschikt plafond te vinden.

Onze MDF plafondpanelen zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. Er zijn MDF plafondpanelen die gemonteerd worden met montageclips en er zijn plafondpanelen die rechtstreeks in de groef genageld kunnen worden. Al de panelen moeten gemonteerd worden op een lattenwerk. Voor plafonds in vochtige ruimtes bieden we de Avanti Aqua panelen aan. Deze panelen hebben een basis van vochtwerend (groen) MDF. Daarnaast hebben ze ook een folie aan de achterkant waardoor ze ongevoelig zijn voor vocht. Hierdoor kan u met een gerust hart uw badkamerplafond afwerken met deze MDF panelen. Zelfs boven bad en douche.

Voor een perfect resultaat kan u uw plafond afwerken met een bijpassende plint, hoeklijst, hollat of kniklijst. Net als de plafondpanelen hebben we dit lijstwerk ook ruim op voorraad.