Quick-Step laminaat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Quick-Step laminaatvloeren bij Laminaat.nl

Door ons ruime assortiment aan Quick-Step vloeren, haal je zeker een prachtig vloer voor in je woning binnen. De geweldige kwaliteit wordt bevestigd door de tientallen jaren ervaring die Quick-Step heeft in het maken van vloeren. Quick-Step biedt een breed scala aan verschillende kleuren en decors. Er is dus altijd een vloer die perfect in je huis past! Bovendien zijn de vloeren waterbestending wat de nodige ongemakken voorkomt.

Quick-Step laminaat heeft een hart voor de natuur

Met Quick-Step haal je een milieuvriendelijke vloer in huis. De PEFC-certificatie garandeert dat al het hout nodig voor de HDF basisplaat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Bovendien behaalde Quick-Step zijn Environmental Product Declaration (EPD). Dit internationaal erkend certificaat geeft de milieuprestatie weer van Quick-Step laminaatvloeren doorheen de ganse levenscyclus. Dankzij de constante monitoring en verbetering van zijn impact op het milieu, draagt Quick-Step continu bij tot een beter leefmilieu.

Neem een kijkje in ons assortiment en bestel jouw kwalitatief Quick-Step laminaat! Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!