HDM laminaat

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. HDM Homebrand laminaat - Finesse Grey Oak V2
  € 13,27 /m²
  HDM
  HDM Homebrand laminaat - Finesse Grey Oak V2
  Waardering:
  0%
  • 8 mm HDF
  • Voor gemiddeld commercieel gebruik
  • Groef: V2-groef

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

HDM Laminaatvloeren

Als je op zoek bent naar laminaat of een houten vloer, is HDM een interessante optie. Voor zowel houten vloeren, laminaat, PVC laminaat en vinyl vloeren ben je bij HDM aan het juiste adres. Wat maakt dit bedrijf zo bijzonder?

Het assortiment van HDM

We kunnen stellen dat HDM een grote fabrikant en distributeur van verschillende soorten vloeren is. De volgende vloeren maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment van HDM: 

Naast de vloeren levert HDM ook nog andere producten. Zo behoren plafondpanelen, outdoor gevelbekledingwandpanelen en boeidelen voor outdoor ook tot het assortiment. In het assortiment van HDM zijn verschillende series te vinden. In onderstaande opsomming zijn de verschillende series per soort vloer uiteengezet:

Laminaat

Houten vloeren

PVC vloeren

SPC vinylvloeren

De geschiedenis van HDM

Al sinds 1989 is HDM een gevestigde naam in de wereld van vloeren. Het bedrijf begon ooit als een ontwikkelaar van decoratieve houtproducten. Die houtproducten waren voor zowel doe-het-zelvers als voor professionals bestemd. Van oorsprong is HDM een Belgisch bedrijf, gevestigd in Peer. Door de jaren heen heeft men echter flink uit kunnen breiden naar andere landen. Zo is HDM ook actief in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Vanuit België is HDM NV verantwoordelijk voor de distributie van de producten aan gerenommeerde verdelers. Deze producten worden aan de man gebracht via verschillende retailkanalen. Een opvallend kenmerk daaraan is dat de vloeren van HDM in verschillende bouwmarkten, woonwinkelketens én onafhankelijke winkelbedrijven verkrijgbaar zijn. En natuurlijk bij laminaat.nl. Zo kunnen de producten van HDM ook online aangekocht worden.

Het onderscheidende vermogen van HDM

HDM hecht veel waarde aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Men weet marktconforme prijzen aan hun vloeren te hangen.

Daarnaast hecht HDM ook bijzonder veel waarde aan het milieu en de duurzaamheid. Dat is onder andere te zien aan het magazijn in Peer. Het volledige dak van dit magazijn is bedekt met zonnepanelen, een oppervlakte van zo’n 6.000 vierkante meter. Door de installatie van deze zonnepanelen kan het gehele magazijn voorzien worden van stroom. Daarnaast brengen de panelen ook genoeg energie op voor z’n 200 huishoudens.

Voordelen van HDM op een rijtje:

 • Duurzame ontwikkeling en productie van de vloeren
 • Een ruim assortiment van verschillende soorten vloeren
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding