Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Laminaat V5 van merken als Wellness

Grid  List 

8 Item(s)

items per pagina

Grid  List 

8 Item(s)

items per pagina

V-groef vloeren met groef over de lange zijden

Op deze pagina vindt u het assortiment V5 groef vloeren van Laminaat.nl. V5 laminaat heeft een groef aan de korte- en lange kant van de plank, en over het midden van de plank. Hiermee creëert u het effect van een echte tegelvloer. De V5 vloeren zijn beschikbaar in verschillende decors en toplagen. Bijvoorbeeld de hoogglans tegelvloeren. Door de groeven tussen de planken krijgt u het effect van een echte voeg. 

U kunt tegellaminaat eenvoudig zelf leggen dankzij het gemakkelijke kliksysteem. Bij het leggen van tegellaminaat is het wel belangrijk dat u een ondervloer gebruikt. In vergewlijking met een echte tegelvloer voelt tegellaminaat niet koud aan en kan eenvoudig over een vloer verwarming gelegd worden. Hiervoor heeft u wel een speciale ondervloer nodig die geschikt is voor een vloer met vloerverwarming. 

Reiniging

De V5 tegel laminaat vloeren kunt u eenvoudig met een vochtige doek of dwijl afdoen. Voor de het beste resultaat adviseren wij onze eigen onderhoudsproducten. Let op dat u geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat dit de toplaag kan aantasten