Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Toepassingen voor laminaat, van thuisgebruik tot bedrijfslaminaat

Toepassingen voor laminaat, van thuisgebruik tot bedrijfslaminaat

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 217 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
items per pagina

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 217 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
items per pagina

Laminaat is toe te passen in alle denkbare ruimtes

Laminaatvloeren zijn toe te passen in alle ruimtes van uw huis of kantoor. Laminaat wordt geproduceerd met een sterke decorlaag, in plaats van massief hout. Dit zorgt ervoor dat laminaatvloeren ook voor bedrijfstoepassingen als zeer geschikt worden bevonden. In de sterkte van decorlaag zit wel verschil. Vaak is dit rechtstreeks verbonden met het prijsniveau van de vloer.

Laminaat met HDF basis

Allereerst de vraag of u HDF laminaat (op houtbasis) in uw keuken kan leggen. Dit kan zeker. Echter zijn er twee redenen waarom dit een veelgestelde vraag is. Hout en water gaan niet goed samen. Zodra het vocht in de plank trekt, bolt het op en is de kans groot dat het gaat rotten. Daarom loopt u bij een lekkage, waarop het risico groter is in de keuken, risico op schade aan uw vloer. Dit terwijl dit bij een standaard tegelvloer natuurlijk minder schade met zich meebrengt. Echter moet u zich afvragen hoe vaak u een lekkage in de keuken heeft gehad, en hoe snel u deze dan heeft kunnen verhelpen. Zodra het laminaat niet te lang bloot wordt gesteld, kunt u de vloer droogmaken, zonder dat dit problemen met zich meebrengt. 

Laminaat met PVC basis

Met laminaat op PVC basis voorkomt u dit risico. Dit komt omdat PVC geen water opneemt. PVC laminaat is vaak wel duurder, maar voorkomt ongemak bij een lekkage, gaat vaak langer mee en kunt u zelfs na een verhuizing opnieuw gebruiken. 

Komt u er niet uit?


Laat uzelf dan adviseren door onze experts, of probeer de persoonlijk advies functie van de Laminaat.nl website.