Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Laminaatvloeren van HDM, met merken als Dsire, Homebrand, Wellness, Contour en Elesgo supergloss

Laminaatvloeren van HDM, met merken als Dsire, Homebrand, Wellness, Contour en Elesgo supergloss

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 57 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
items per pagina

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 57 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
items per pagina

Homebrand

HOMEBRAND bestaat uit 13 decors waarvan er vijf beschikbaar zijn in een vlakke en een v-groef versie. De vloeren zijn 8 mm dik en hebben een sterke decorlaag. De voelbare houtstructuur op de planken geven het gevoel van een echte houten vloer. De planken zijn 1,3 meter lang en 19 centimeter breed. De vloer is beschikbaar vanaf €13,95 per m2 incl. BTW. Door onze goedkope bezorgdienst heeft u uw bestelling boven een bestelwaarde van €400,00 gratis in huis. Onder dit bedrag betaalt u slechts €14,95.

 

DSIRE flooring laminaat

Wilt u goedkoop laminaat kopen? Ga dan voor de Limited edition of Dsire flooring. Deze vloeren bieden een goede kwaliteit voor een uitstekende prijs. Ze zijn beschikbaar in een aantal warme eiken decors (grijs, white wash etc.). Dsire flooring biedt u een goede kwaliteit laminaat voor een uitstekende prijs. Zoekt u een koopje? Ga dan voor het laminaat van 6mm dikte uit deze serie beschikbaar in 2 eiken decors. In deze serie is ook laminaat van 7mm en 8mm dikte beschikbaar. Er is de keuze uit vlak laminaat of laminaat met een V-groef aan de lange zijden van het paneel. In de reeks eiken decors in beige, bruine en grijze tinten, vindt u gemakkelijk een vloer naar uw smaak. DSire laminaat is uitgevoerd met een klik verbinding waardoor het gemakkelijk te leggen is. Enkele soorten zijn uitgevoerd met het Fall Down systeem aan de kopse kant waardoor de koppen eenvoudig, snel en vergrendeld gelegd worden. DSire flooring kan gelegd worden met alle typen ondervloeren op deze website. Het is ook geschikt om op vloerverwarming te leggen.

 

Wellness en Contour laminaat

Wellness en Contour laminaatvloeren typeren zich onder meer door de collectie met XL en XXL uitvoeringen. Dit zijn extra lange en echte lange en brede planken. Dit heeft niet alleen praktische voordelen, maar geeft ook een prachtig effect van lange houten planken. De Wellness vloeren zijn uitgevoerd met een extra onderlaag die een hogere geluiddemping garandeert.