Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Beautifloor laminaat vloeren met goede prijs-kwaliteit verhouding

Beautifloor laminaat vloeren met goede prijs-kwaliteit verhouding

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 24 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
items per pagina

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 24 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
items per pagina

Waarom Beautifloor?

Beautifloor is een nieuwe lijn laminaatvloeren op Laminaat.nl. De vloeren typeren zich door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Voor €14,95 per m2 incl. btw heeft u een 7mm laminaatvloer met HDF basis met een gebruiksklasse AC3/32. De serie is door Laminaat.nl geselecteerd door de variateit van moderne, klassieke en tijdloze decors tegen een scherpe prijs. Bestelt u gerust zoveel proefmonsters als u wilt, en ervaar de kwaliteit van Beautifloor.

 

Vloerverwarming en Beautifloor laminaat

De vloer leent zich tevens goed voor het gebruik op vloerverwarming. Als u naar de vloerverwarming informatiepagina gaat, krijgt u meer informatie over het gebruik van een laminaatvloer in combinatie met vloerverwarming. Warmtedoorlaatbaarheid wordt aangeduid met een R-waarde. De maximale R-waarde per m2 zou 0,13 K/W moeten zijn. De vloeren van Beautifloor hebben een R-waarde van 0,051 K/W per m2. Hier moet u nog een ondervloer bijrekenen die een R-waarde heeft van maximaal 0,05. Hiermee zit u ruimschoots onder de maximale R-waarde.

 

Montage op vloerverwarming

Let bij het leggen van de vloer op dat de vloer kan werken. Vooral met een vloerverwarming, waar temperatuursverschillen kunnen wijken, kan dit verschil groot zijn. Het gebruik van Afstandwiggen is de beste oplossing om het opbollen van de laminaatvloer te voorkomen.

 

Leggemak

De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.

 

 

Karakteristieken Downloads
  • Afmeting: 1200 x 190 mm
  • Dikte: 7 mm tot 8mm
  • Pakinhoud: 7 tot 8 stuks (1,824 m²)
  • Gebruiksklasse: W32(EN13329)
  • Warmte weerstand: R = 0,051 tot 0,055 m² K/W
  • Garantie: 15 jaar (privé gebruik)
Installatieinstructie
Vloerverwarminginstructie