Voor 14:00 uur besteld, over twee werkdagen geleverd

Laminaat collectie, bekijk hier ons laminaat aanbod per merk

Laminaat collectie, bekijk hier ons laminaat aanbod per merk

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 163 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
items per pagina

Grid  List 

Item 1 tot 16 van 163 totaal

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
items per pagina

Breed scala aan merken, voor ieder wat wils

Laminaat.nl heeft in haar assortiment weloverwogen keuzes gemaakt. Er is rekening gehouden met prijs, kwaliteit, variateiten in kleuren en merk.

Prijs

Zo vindt u kwalitatief zeer hoogstaande decors van Villeroy en Boch en Quick-Step, en vindt u anderzijds zeer scherp geprijsde laminaatseries zoals de Dsire en de Homebrand van HDM. De laminaatvloeren zijn geschikt voor zakelijk als voor privé gebruik. Op de pagina's worden alle merken en hun unique selling points, nader toegelicht.

Kwaliteit

Varierend van klasse 23/32 tot aan klasse 36 vindt u laminaat. Wilt u een studentenkamer of woning renoveren, of bent u op zoek naar een vloer voor uw kantoorpand? Bekijk hier de kwalitatief hoogstaande vloeren per klasse. 

Variëteiten

In de keuze naar geschikte decors is rekening gehouden  met veel verschillende smaken. Hoe zijn we op dit gebied tot een keuze gekomen? Aan de hand van ervaring met klanten de afgelopen 10 jaar en de trends die op dit moment in de markt te vinden zijn. Zo ziet men niet alleen de witte en grijzige kleuren vaker terugkomen, maar ook de 'zaagwijze' in het decor, wat tegenwoordig een belangrijke trend is. 

Merk

Vindt u het belangrijk om een vloer van een bekende leverancier te kopen, of maakt dit u helemaal niets uit. Het heeft effect op prijs, maar ook op uw gevoel? De keuze is aan u! Wij verklappen u wel dat voor de meeste A-merk vloeren één net zo goed goedkoper alternatief verkrijgbaar is.