Verzendmethodes

Zo wordt jouw bestelling verzonden

Afhankelijk van wat je besteld wordt er automatisch een verzendmethode voor jou gekozen. De verzendmethodes hebben we hieronder samengevat:

Bezorgoptie Productsoort Land Verzendkosten
Op afspraak Bestellingen boven de € 450,- Nederland & België Gratis
Op afspraak Zwaarder dan 10kg of langer dan 1 meter Nederland & België € 29,95
Pakket Lichter dan 10kg en korter dan 1 meter Nederland & België € 6,95
Brievenbuspost Stalen voor € 1,- per stuk Nederland & België Gratis

Betalen kan veilig en gemakkelijk via onze webshop. Nadat je het aantal gewenste producten in je winkelmandje hebt geplaatst, vul je jouw gegevens in en kies je jouw betaalmethode. Om de bestelling te voltooien dien je de goederen te betalen. Hiervoor word je doorgelinkt naar de veilige betaalomgeving van het Rabobank Omnikassa Dashboard. Daarmee garanderen wij dat jouw gegevens versleuteld zijn en je in alle vertrouwen kan betalen.

Leveringen

Grote en/of zware zendingen kunnen helaas niet met de post of als pakket worden verzonden. Wij zijn daarom afhankelijk van onze transporteurs. Mocht je willen weten wat je precies kan verwachten, dan kan je op de link hieronder klikken. Laminaat.nl levert zowel in Nederland als België op afspraak. De verzendkosten bedragen € 19,95 voor zowel Nederland als België.

Staalleveringen

Laminaat.nl levert stalen voor € 1,- per stuk met gratis verzendkosten. Zo kan je het product in het echt zien, voelen en kijken hoe het bij jouw interieur past. Alle proefmonsterbestellingen worden als pakket verstuurd en worden door PostNL of BPost binnen twee werkdagen geleverd.

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Bel: +31 (0)40 80 80 325 (Ma - vrij: 08:30u - 17:00u)