Verzendmethodes

Zo wordt u bestelling verzonden

Afhankelijk van wat u besteld wordt er automatisch een verzendmethode voor u gekozen. De verzendmethodes hebben we hieronder samengevat:

BezorgoptieProductsoortLandVerzendkosten
Op afspraak Bestellingen boven de € 400,- Nederland & België Gratis
Op afspraak Zwaarder dan 10kg of langer dan 1 meter Nederland & België € 19,95
Pakket Lichter dan 10kg en korter dan 1 meter Nederland & België € 6,95
Brievenbuspost Stalen voor € 1,- per stuk Nederland & België Gratis

Betalen kan veilig en gemakkelijk via onze webshop. Nadat u het aantal gewenste producten in uw winkelmandje heeft geplaatst, vult u uw gegevens in en kiest u uw betaalmethode. Om de bestelling te voltooien dient u de goederen te betalen. Hiervoor wordt u doorgelinkt naar de veilige betaalomgeving van het Rabobank Omnikassa Dashboard. Daarmee garanderen wij dat uw gegevens versleuteld zijn en u in alle vertrouwen kan betalen.

Leveringen

Grote en/of zware zendingen kunnen helaas niet met de post of als pakket worden verzonden. Wij zijn daarom afhankelijk van onze transporteurs. Mocht u willen weten wat u precies kan verwachten, dan kunt u op de link hieronder klikken. Laminaat.nl levert zowel in Nederland als België op afspraak. De verzendkosten bedragen € 19,95 voor zowel Nederland als België.

Staalleveringen

Laminaat.nl levert stalen voor € 1,- per stuk met gratis verzendkosten. Zo kunt u het product in het echt zien, voelen en kijken hoe het bij uw interieur past. Alle proefmonsterbestellingen worden als pakket verstuurd en worden door PostNL of BPost binnen twee werkdagen geleverd.

Voor advies en vragen

Neem contact op met onze klantenservice
Bel: +31 (0)40 80 80 325 (Ma - vrij: 08:30u - 17:00u)