Slaapkamer laminaat

Producten 1-12 van 90

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Beautifloor BTM475 laminaat West-Vlaanderen Tielt
  € 15,50 /m²
  Beautifloor
  Beautifloor BTM475 laminaat West-Vlaanderen Tielt
  Waardering:
  0%
  • 8 mm MDF
  • Voor gemiddeld gebruik
  • Groef: U-groef
 2. Beautifloor BTM448 laminaat West-Vlaanderen Damme
  € 15,50 /m²
  Beautifloor
  Beautifloor BTM448 laminaat West-Vlaanderen Damme
  Waardering:
  0%
  • 8 mm MDF
  • Voor gemiddeld gebruik
  • Groef: U-groef

Producten 1-12 van 90

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slaapkamer laminaat

Een optimale nachtrust is voor iedereen erg belangrijk. Ervaar je slaapproblemen, dan levert dat overdag de nodige klachten op. Daarom is het belangrijk om de slaapkamer op een juiste manier in te richten. Kies voor een slaapkamer die volledig voldoet aan jouw wensen, zodat je met een prettig gevoel elke avond onder het dons kruipt.

Bij het inrichten van de slaapkamer is het dan ook van belang om je eigen wensen goed op papier te zetten. Waar moeten de meubelen komen te staan? Welke meubelen wil je in je slaapkamer hebben? Welke vloer is het meest geschikt voor jouw slaapkamer?

Voor de vloer heb je meerdere mogelijkheden. Sommige huishoudens kiezen voor vloerbedekking, een houten vloer of laminaat. Door te kiezen voor laminaat kun je van vele, zwaarwegende voordelen genieten. Deze voordelen uiten zich in het zowel de uitstraling als in het gebruik van de vloer.

Nieuwe of bestaande slaapkamer aanpassen?

Als je een geheel nieuw huis gaat betrekken, sta je voor een mooie uitdaging. Je kan tenslotte het hele huis naar eigen wens inrichten. Dat betekent dat je ook je inspiratie over de vloer de vrije loop kan laten. Wil je jouw slaapkamer in een stijlvol én kwalitatief jasje steken? Kies dan voor een laminaatvloer.

De stijl van uw slaapkamer

Geen enkele slaapkamer is hetzelfde. Dat komt onder andere door de variatie op het gebied van vloeren, meubels en muurbekleding. Ga je voor een slaapkamer in een moderne stijl of geef je de voorkeur aan een traditioneel design? Alles is mogelijk, zeker wanneer je gebruik maakt van een laminaatvloer. Zo heb je keus uit verschillende varianten laminaat waarvan er ongetwijfeld eentje past bij de rest van je slaapkamer.

Redenen om voor een laminaatvloer te kiezen

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in je huis. Het is tenslotte een ruimte waar je elke nacht gebruik van maakt. Een gezellige en praktische omgeving is daarom een must. Twijfel je nog over de vloer van je slaapkamer? Wij sommen even op waarom je voor laminaat moet kiezen:

Anti-allergisch

Benauwdheid, een loopneus of rode ogen? Niets is zo vervelend als een allergische reactie. Veel voorkomende allergieën zijn die voor huisstofmijt en huisdieren. Wist je dat de voer de beste plek is om dat soort reacties te voorkomen? Door te kiezen voor een laminaatvloer met een ondoordringbare kunststof toplaag, kies je voor een vloer waar het stof en de haren van huisdieren niet in vast komen te zitten. Bovendien is de vloer eenvoudig schoon en stofvrij te maken met stofvangende doekjes, stofzuigen of vochtig wissen.

Unieke look

In ons assortiment vind je heel wat verschillende varianten laminaatvloeren. Zo heb je een ruime keuze aan kleuren, structuren en designs. Je kan bijvoorbeeld voor betonlook laminaat, houtlook laminaat, laminaat met een visgraatpatroon of voor tegellook laminaat kiezen.

Tegenwoordig zijn laminaatvloeren zo geëvolueerd dat je ze haast niet kan onderscheiden van de echte natuurlijke producten. Inclusief alle voordelen die laminaatvloeren hebben. Win-win dus!

Minimaal contactgeluid

Moet je ’s nachts wel eens je bed uit voor een toiletbezoek of kan je genieten van een late-night-shower? Dan wil je jouw huisgenoten uiteraard niet wakker maken. Een laminaatvloer is in dit geval de beste oplossing. Met de juiste ondervloer geeft een laminaatvloer minimaal contactgeluid. Zo wordt het geluid van je voetstappen door het laminaat opgevangen en verwerkt.

Een goede ondervloer heeft een belangrijke functie op het gebied van geluiddemping. Daarnaast zorgt een goede ondervloer ook voor een stabiele basis voor het laminaat.

Onderhoudsarm

Schoonmaken is voor de meeste personen niet hun favoriete taak. Daarom is een laminaatvloer een interessante optie. De planken zijn namelijk onderhoudsarm dankzij de ondoordringbare kunststof oppervlak. Je hoeft dit materiaal niet te lakken of te oliën.

Een schoonmaakbeurt met een stofzuiger of vochtig wissen volstaat al. Op die manier houd je het laminaat in goede conditie en krijgt het vuil geen kans om zich op te stapelen.

Combinatie met vloerverwarming is mogelijk

Na een heerlijke nachtrust zwaai je jouw voeten over de bedrand, recht op de koude vloer. Rillend de dag starten is geen goed idee. Gelukkig heb je de mogelijkheid om vloerverwarming aan te leggen: vloerverwarming en laminaat gaan perfect hand in hand met elkaar.

Makkelijk te plaatsen

Over het algemeen heeft een slaapkamer rechte muren. Dankzij deze rechte vormen, en het kliksysteem, is het plaatsen van laminaat heel makkelijk. Het enige wat je moet doen, is de planken op de juiste plek aan elkaar vast te klikken.

Mocht je in een slaapkamer lastige hoekjes hebben, is ook dat geen probleem. Dankzij handige hulpmiddelen kan je namelijk ook in de meest lastige hoekjes het laminaat perfect neer leggen. Je hoeft hier geen vakman voor in te schakelen en zodoende kan je een hoop geld besparen.

Relatief goedkoop

Doordat je zelf het laminaat kan plaatsen, bespaar je een hoop geld. Dat is eveneens het geval als we naar de aanschafprijs van laminaat kijken. In vergelijking met bijvoorbeeld een betonvloer of houten vloer ligt de aanschafprijs van een laminaatvloer fors lager. Het bespaarde geld kan je weer uitgeven aan andere leuke dingen!

Slijtvast

De slaapkamer is een ruimte die je dagelijks meerdere malen gebruikt. Zo loop je over de vloer of valt er wel eens iets op de grond. Als je een laminaatvloer hebt, hoef je je dar geen zorgen over te maken. Laminaat is namelijk slijtvast, drukvast en krasbestendig en heeft daardoor een lange levensduur. Je kan probleemloos gebruik maken van de vloer en genieten van de duurzaamheid.

Heb je interesse?

Wilt u ook graag een prachtige laminaatvloer in jouw slaapkamer hebben? Neem een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte laminaatvloer voor jouw slaapkamer!

Vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!