Keuken

Nieuwe of bestaande keuken aanpassen

Staat er een grote verbouwing op de planning of kies je voor een volledig nieuwe keuken in een nieuw of bestaand huis? In beide gevallen is het aangeraden om voldoende aandacht te besteden aan de vloer. Een vloer is zowel letterlijk als figuurlijk de basis.

De vloerkeuzes van Laminaat.nl zijn eindeloos. Kies je voor een vloer van PVC , vinyl, SPC, hout of laminaat, dan heb je bovendien talloze kleur- en structuuropties. Onze favoriet voor in de keuken is laminaat. Het materiaal heeft heel wat voordelen en biedt een unieke uitstraling.

 

De stijl van uw keuken

Wil je een keuken in industriële look of gaat je voorkeur naar een modern of landelijk design? Neem een kijkje tussen onze verschillende vloeren en je vindt er ongetwijfeld eentje die perfect aansluit bij de door jou gekozen stijl.

Zo kan je kiezen voor een vloer met tegellook, betonlook, houtlook of een vloer met visgraatpatroon en kan je je vloer uitstekend laten matchen met de stijl van jouw keuken.

SPC en MDF keukenwand

Naast de vloer vind je in ons rijke assortiment ook heel wat panelen die geschikt zijn voor de wand van je keuken. Zo hebben onze MDF keukenpanelen een vochtwerende toplaag en robuuste kern. Opteer je liever voor een 100% watervast keukenwandpaneel kies dan de SPC panelen. Al onze wandpanelen voor in de keuken zijn beschikbaar in verschillende decors. De SPC panelen zijn zelfs geschikt voor vloer én wand. Hierdoor kan je decors in dezelfde kleur of stijl op elkaar afstemmen.

Bestel je keukenpanelen op laminaat.nl

Neem een kijkje in het aanbod Aqua-Step, HDM of Beautifloor vloeren en wanden en vind wat je zoekt! Bestel je de panelen vandaag nog dan heb je ze na 2 werkdagen in huis!* Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

*Levertermijnen kunnen afwijken. Lees hier meer info!