SPC vinylvoer badkamer

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Aqua Click Tiles 61 x 30,5 cm Aberdeen
  € 24,53 /m²
  HDM Op=op
  Aqua Click Tiles 61 x 30,5 cm Aberdeen
  Score:
  0%
  • 4 mm SPC
  • Voor licht gebruik
  • Groef: Vlak
  • Waterbestendig

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

SPC vinylvloeren voor in je badkamer

Een badkamervloer moet aan heel wat eisen voldoen. Zo moeten de planken waterafstotend en vochtbestendig zijn, maar ook veilig en eenvoudig schoon te maken. Bovendien wil het oog natuurlijk ook wat waardoor een aantrekkelijk design ook een belangrijke rol speelt. Geen idee welke vloer hiervoor in aanmerking komt? Onze SPC vinylvloeren Aqua Click Tiles en Vinyluxe voldoen perfect aan het volledige plaatje. Zo zijn de SPC vinylvloeren van Aqua Click Tiles en Vinyluxe bijvoorbeeld voor 100% waterproof.

Waarom SPC vinylvloer in de badkamer?

Heel wat mensen vinden een houten vloer of natuurstenen tegels erg mooi. Helaas hangt hier vaak een flink prijskaartje aan. Gelukkig zijn SPC vinylvloeren tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van natuurlijke producten en zijn ze bovendien een stuk goedkoper. Het kiezen voor SPC Vinylvloeren Vinyluxe en Aqua Click Tiles is daarom een interessant alternatief.

Naast het prijskaartje en de natuurlijke look hebben SPC vinyl badkamer vloeren nog tal van andere voordelen:

Watervaste SPC vinylvloer

SPC vinylvloeren zijn 100% watervast en zijn dus ideaal voor in een badkamer.

Plaats gemakkelijk zelf je SPC vinylvloer in de badkamer

Dankzij de handige kliksystemen kan je de SPC vinylpanelen eenvoudig aan elkaar vast klikken. Daarnaast kan de SPC vinylvloer over een bestaande oude vloer gelegd worden. Er moet met andere woorden dus niets uitgebroken worden. Dat bespaart heel wat tijd, geld en rommel.

SPC vinylvloer is makkelijk in onderhoud

Een SPC vinylvloer is praktisch onderhoudsvrij. Zo dien je de vloer enkel stofvrij te houden door er af en toe met de stofzuiger en een vochtige dweil overheen te gaan. Daarnaast is SPC vinylvloer slijtvast wat resulteert in een duurzaam bestaan.

SPC vinylvloer heeft minimaal contactgeluid

Kan jij genieten van een late-night-shower of ga je gewoonlijk later slapen dan je huisgenoten? Dan wil je uiteraard zo weinig mogelijk geluid produceren in de badkamer. Kies je voor SPC vinylvloer in de badkamer, dan ben je verzekerd van minimaal contactgeluid. Bovendien kunnen SPC vloeren verlijmd worden aan de ondergrond, dit zorgt voor nog betere demping van het geluid.

Om zo min mogelijk geluid te produceren, moet de ondervloer in orde zijn. Een ondervloer creëert een stabiele basis, zorgt voor demping van het geluid en voorkomt dat vocht vanuit de ondergrond in het laminaat kan trekken. Bij het inrichten van jouw nieuwe badkamer is het dus aan te raden om goed naar de ondervloer te kijken.  

Vragen? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag verder.