PVC vloer badkamer

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Badkamer PVC vloer is bestand tegen water

Veel PVC vloeren zijn ideaal voor in de badkamer. Doordat deze vloeren van een kunststof materiaal gemaakt zijn, nemen ze geen vocht op. Badkamer PVC vloeren zijn vaak met een waterdichte naad gemaakt, zodat ze geen water lekken. Zo zijn ze bestand tegen de meest extreme vochtige omstandigheden. Ideaal voor in de badkamer dus.

Een PVC-vloer die speciaal voor in de badkamer is ontwikkeld, heeft andere eigenschappen dan normaal laminaat. De vloeren van Aqua-Step zijn bijvoorbeeld voor 100% PVC gemaakt. Omdat deze 100% waterproof zijn, zouden ze bij wijze van spreken zelfs als zwembadvloer kunnen dienen!

Waarom PVC vloer in de badkamer?

Veel mensen vinden een houten vloer of natuurstenen tegels een stuk mooier dan een PVC-vloer. Helaas hangt hier ook een flink prijskaartje aan. Een PVC-vloer is een prima alternatief voor iemand die op zoek is naar een goedkopere optie. En gelukkig zijn PVC-vloeren tegenwoordig bijna niet van natuurlijke producten te onderscheiden zijn. Daarnaast hebben PVC badkamer vloeren nog een aantal andere voordelen:

Warme badkamer vloer dankzij PVC

Heerlijk voor als je net uit de douche of het bad stapt. De PVC vloer voelt van nature een stuk warmer aan dan bijvoorbeeld een natuurstenen vloer.

PVC vloer is goedkoper dan een houten vloer of tegels in de badkamer

Je merkt het in je portemonnee! De aanschafkosten zijn vaak goedkoper en het plaatsen is ook een stuk makkelijker. Zo makkelijk dat je het eenvoudig zelf kan doen en dat bespaart arbeidskosten.

Badkamervloer van PVC is onderhoudsarm en hygiënisch

Badkamer PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en daardoor ook erg hygiënisch.

Geluidsarme PVC vloer

Door de basis van PVC hebben de vloeren hele goede geluiddempende eigenschappen.

Vragen? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag verder.