Kunststof plafondpanelen badkamer

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunststof plafondpanelen badkamer

De kunststof plafondpanelen badkamer zijn bij Laminaat.nl van zeer goede kwaliteit. Met onze kunststof plafondpanelen voorkom je een heleboel gedoe over bijvoorbeeld waterschade aan je plafond tijdens het douchen of het badderen. Het voordeel van kunststof plafondpanelen is immers dat ze nat en vochtig kunnen worden. Dit heeft helemaal geen gevolgen voor je plafond. Ideaal dus!

Waterbestendige kunststof plafondplaten

Waterproof PVC plafondpanelen zijn geschikt voor plafonds in vochtige ruimtes in huis. Deze producten hebben een holle PVC basis en zijn gemakkelijk te verwerken en te installeren. Zo zijn kunststof plafondpanelen gemakkelijk op maat te zagen en kunnen ze direct op een vlak oppervlak worden aangebracht met lijm, nagels of nieten. Je vindt ze in diverse lengtes en breedtes met U-groef of V-groef. Bovendien hebben ze een tand- en groefverbinding aan de lange zijden, is er een verbindingsprofiel beschikbaar voor het verbinden aan de kopse zijden en vind je verschillende profielen voor de montage en afwerking.

Andere soorten plafondpanelen en plafondbekleding

Indien je denkt dat kunststof plafondpanelen voor in je badkamer niet echt iets voor jou zijn, neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment. Wij bieden namelijk ook andere soorten plafondbekleding aan, zoals plafond platen, plafondpanelen, MDF plafondpanelen en schrootjes plafond. Daarbij bieden wij bij Laminaat.nl verscheidene accessoires plafond aan, zoals plafondplinten.

Koop jouw kunststof plafondpanelen voor in de badkamer!

Koop je kunststof plafondpanelen voor in de badkamer voordelig aan op laminaat.nl en geniet van een snelle levering. Zo kan je in no time je nieuwe plafond plaatsen. Bovendien koop je ze nu extra goedkoop aan dankzij onze acties! Nog niet helemaal zeker over de panelen en wil je ze graag eerst in het echt bekijken? Bestel dan een staal voor slechts €1. 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!