Plafond badkamer

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plafond badkamer

Een mooie badkamer. Het lijkt erg eenvoudig. Toch vergeten veel mensen iets heel belangrijks: het plafond van de badkamer, ook die moet waterbestendig en kwalitatief zijn. Kies je voor een plafond van laminaat.nl dan zit je op dat vlak alvast goed. Wij hebben een ruim gamma aan soorten en maten die ongetwijfeld voldoen aan al jouw wensen en verwachtingen. Zo beschikken we over MDF plafondpanelen, kunststof plafondpanelen, schrootjes plafond en accessoires die het totaalplaatje compleet maken. 

Plafondplaten badkamer

Voor uw badkamer plafond biedt Laminaat.nl plafondplaten badkamer aan. Het is namelijk belangrijk dat je voldoende aandacht besteedt aan het plafond van je badkamer. De badkamer is immers een vochtige plaats door het baden en het douchen waardoor het een must is om te kiezen voor een vochtbestendig plafond. De plafondplaten voor in de badkamer zijn vrijwel altijd van kunststof. Hierdoor is het plafond bestand tegen het vocht. Een ander voordeel van plafonds van kunststof is het feit dat er gemakkelijk accessoires als inbouwspots of speakers kunnen worden ingebouwd. Bovendien is een kunststof plafond gemakkelijk te bewerken. Dit geldt voor al onze plafondplaten, die we in verschillende soorten en maten aanbieden. Blader daarom even door ons ruim assortiment

Kunststof plafond badkamer

Het plafond waar de meeste mensen voor kiezen en dat wij aanraden voor in de badkamer is kustsfot plafondpanelen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor in badkamers. Zo is PVC 100% waterproof en dus ideaal voor in je badkamer. Maar ook MDF is een interessante optie. De plafondpanelen van MDF zijn niet zomaar gemaakt van MDF, maar van “groen MDF”. Dit heeft als extra eigenschap in vergelijking met gewoon MDF dat het ook vochtwerend is. Zo zijn onze panelen goed bestand tegen vochtige condities. Verder is het plafond zeer goed afgewerkt aan zowel de voor- als achterzijde. Tenslotte maakt de Fit-Fix sluitstrip de installatie door één persoon eenvoudiger.

Bekijk Laminaat.nl!

Voor “Plafond badkamer” hebben wij voor jou twee categorieën aangemaakt: “MDF plafondplaten badkamer” en “Kunststof plafondpanelen badkamer”. Het grootste verschil tussen deze twee plafondplaten en plafondpanelen is dat MDF bestaat uit samengeperst hout en niet uit kunststof, zoals bij de kunststof plafondpanelen badkamer wel het geval is.