Plafond badkamer

Producten 1-12 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. /1/3/130603.jpg
  € 23,35 /m²
  HDM
  HDM Avanti Aqua plafondpaneel | Superwit Mat
  Waardering:
  0%
  • 10 mm HDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Waterbestendig
 2. HDM Avanti Aqua plafondpanelen | Grijs
  € 23,36 /m²
  HDM Op=op
  HDM Avanti Aqua plafondpanelen | Grijs
  Waardering:
  0%
  • 10 mm MDF
  • Groef: Mini V4-groef
  • Waterbestendig

Producten 1-12 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plafond badkamer

Een mooie badkamer. Het lijkt erg eenvoudig. Toch vergeten veel mensen iets heel belangrijks: het plafond van de badkamer. Het plafond van een badkamer is vaak een bron van ergernis bij veel mensen. Dit is niet zo als je naar Laminaat.nl gaat! Wij hebben veel te bieden in verschillende soorten en maten. Een oplossing voor het plafond van uw badkamer is het kopen van een van onze plafondplaten of plafondpanelen. Ook hebben wij MDF plafondpanelen, naast de accessoires die er te koop zijn voor het plafond. Een schrootjes plafond is ook zeker een optie voor uw badkamer.

Plafondplaten badkamer

Voor uw badkamer plafond biedt Laminaat.nl plafondplaten badkamer aan. Toch is het belangrijk dat u aandacht geeft aan het plafond van uw badkamer. De badkamer is immers een vochtige plaats door het baden en het douchen. Het is belangrijk om in de badkamer een vochtbestendig plafond te kiezen. De plafondplaten voor in de badkamer zijn vrijwel altijd van kunststof. Hierdoor is het plafond wel bestand tegen al het vocht. Andere voordelen van plafonds van kunststof zijn dat er gemakkelijk accessoires als inbouwspots of speakers kunnen worden ingebouwd. Ook is een kunststof plafond gemakkelijk te bewerken. Dit geldt voor al onze plafondplaten, die door ons in verschillende soorten en maten worden aangeboden. Kijk daarom eventjes op Laminaat.nl.

Kunststof plafond badkamer

Het plafond dat door ons voor de badkamer verkocht wordt, is vrijwel altijd een kunststof plafond. Wij hebben bepaalde panelen die speciaal ontwikkeld zijn voor badkamers. Ze zijn niet zomaar gemaakt van MDF, maar van “groen MDF”. Dit heeft als extra eigenschap in vergelijking met gewoon MDF dat het ook vochtwerend is. Zo zijn onze panelen goed bestand tegen vochtige condities. Verder is het plafond zeer goed afgewerkt aan zowel de voor- als achterzijde. Tenslotte maakt de Fit-Fix sluitstrip de installatie door één persoon eenvoudiger.

Bekijk Laminaat.nl!

Voor “Plafond badkamer” hebben wij voor u twee categorieën aangemaakt: “MDF plafondplaten badkamer” en “Kunststof plafondpanelen badkamer”. Het grootste verschil tussen deze twee plafondplaten en plafondpanelen is dat MDF bestaat uit samengeperst hout en niet uit kunststof, zoals bij de kunststof plafondpanelen badkamer wel het geval is.