Maandelijkse Archieven: Maart 2020

 1. March 20, 2020

  Verplicht thuis blijven? Maak eindelijk werk van klusjes in huis!

  “Desperate times call for desperate measures.” En dus moeten we met z’n allen proberen zoveel mogelijk thuis te blijven. Toegegeven, wij kennen leukere manieren om de lente te starten. En toch heeft ‘binnen blijven’ ook z’n voordelen. Zo kan je eindelijk werk maken van al die klusjes in huis die al eeuwen op je to-do lijstje staan. In dit lijstje vind je vast wat inspiratie! 

  Meer Lezen
 2. March 20, 2020

  Laminaat leggen als een pro? Krijg tips van onze experts!

  Zelf aan de slag met laminaat? Dan kan je vast wat hulp gebruiken. Volg hier stap voor stap hoe je laminaat kan leggen. Helemaal voorbereid beginnen? Lees dan zeker en vast deze inside tips van onze laminaat experten.
  Iedereen kan het!

  Ja, ook jij! Het leggen van laminaat is over de jaren heen heel wat eenvoudiger geworden. Aan de hand van onze kliklaminaat hoef je niet meer aan de slag met lijm of andere lastige bevestigen. De planken passen immers makkelijk in elkaar.

  Meer Lezen
 3. March 05, 2020

  7 redenen om voor laminaat te kiezen!

  Kiezen uit allerlei verschillende soorten vloeren kan een lastige opgave zijn. Elk vloertype heeft z'n voor- en nadelen en die weeg je best tegen elkaar af. De finale beslissing valt maar al te vaak in het voordeel van laminaat. Waarom dan? Dat zetten we graag voor je op een rijtje.

  Meer Lezen
 4. March 02, 2020

  Zelf laminaat leggen? Volg ons 10 stappenplan.

  Ga je voor het eerst zelf aan de slag om laminaat te leggen? Dan kan je maar beter voorbereid zijn. Lees hier het volledig stappenplan door, maar bekijk ook zeker de tips van onze experten. (link) 

  Meer Lezen