Inspiratie

 1. June 14, 2021

  Zo (ver)bouw je eenvoudig de badkamer van je dromen

  Een lekker warm bad of een frisse douche, in de badkamer neem je dagelijks even tijd voor jezelf. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte volledig voldoet aan al je wensen en een rustgevende oase is. Wij geven je graag enkele tips over hoe jij de badkamer van je dromen creëert.

  Meer Lezen
 2. May 31, 2021

  Voordelen van vloeren, wanden en plafonds online bestellen op laminaat.nl

  Je vloer, wand of plafond online bestellen? Is dat wel zo'n goed idee? Uiteraard! Via laminaat.nl is het super gemakkelijk én handig. Wij leggen je graag uit waarom het een goed idee is om je panelen online te bestellen.

  Meer Lezen
 3. April 28, 2021

  Ontdek onze 5 favoriete interieurtrends van 2021!

  Ben je de vloer van je woonkamer grondig beu gezien of wil je je woning gewoon graag een trendy nieuw design geven? Met de interieurtrends van 2021 maak je alvast een headstart en tover je jouw slaapkamer, badkamer of keuken in no time om tot een stijlvolle plek!

  Meer Lezen
 4. March 08, 2021

  Dit is de beste vloer voor honden en katten

  Je hebt een trouwe viervoeter rondlopen in huis. Een vloer die tegen een stootje kan is dus een must. Wij sommen graag de ideale vloeren op die zowel jij als je huisdier leuk vinden, inclusief voor- en nadelen! Lees snel verder!

  Meer Lezen
 5. March 01, 2021

  8 redenen waarom je moet kiezen voor een SPC vloer of wand

  Denk je eraan om een nieuwe wand te plaatsen in je badkamer of kan de vloer van je slaapkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor SPC panelen. Wij leggen je graag uit waarom deze panelen de beste oplossing zijn!

  Meer Lezen