Inspiratie

 1. November 22, 2021

  Je bureau/ kantoor praktisch inrichten doe je zo!

  Sinds corona komt en gaat, is telewerken ingeburgerd in het bedrijfsleven. Op kantoor zorgt je baas of manager uiteraard voor je bureau maar thuis ben je toch op jezelf aangewezen. Dus het telewerk zo aangenaam mogelijk maken kan alleen maar positief

  Meer Lezen
 2. October 26, 2021

  Alles wat je moet weten over gevelrenovatie

  De gevel is het visitekaartje van je huis én het beschermt de binnenkant tegen tocht en koude. Een duurzame gevelrenovatie is daarom zeker een must. Ontdek hier alles over gevelrenovatie!

  Meer Lezen
 3. October 26, 2021

  Een oude woning opknappen doe je met deze tips!

  Je hebt een oude woning gekocht of geërfd, dan heb je twee mogelijkheden. Je gooit het plat en zet een nieuwbouw of je knapt ‘m op. Maar om een oude woning op een veilige en stevige manier te renoveren, zijn er heel wat zaken waar je op moet letten. Wij geven je graag enkele belangrijke tips!

  Meer Lezen
 4. September 23, 2021

  Welke vloer is prijs/kwaliteit de beste keuze voor mijn woning?

  De beslissing is gemaakt, er komt een nieuwe vloer in huis. Het huidige exemplaar is volledig versleten, totaal niet jouw smaak of je bent het na al die jaren beu gezien. Maar welke vloer ga je leggen? Wij zetten alle vloermogelijkheden graag voor jou op een rijtje en geven je info over de prijs/kwaliteit. Lees snel verder!

  Meer Lezen
 5. August 09, 2021

  Wat kost laminaat leggen?

  Laminaat staat bekend als een budgetvriendelijke vloerbekleding, maar hoeveel kost het nu precies om laminaat te installeren in je woning. Wij doen het prijskaartje graag voor jou uit de doeken en berekenen jouw gemiddelde kosten van laminaatvloer zodat jij exact weet hoeveel het kost om laminaat te leggen.

  Meer Lezen