Inspiratie

 1. January 22, 2021

  Resultaat Winactie!

  In 2020 gingen heel wat doe-het-zelvers aan de slag in hun woning. Doordat we genoodzaakt waren thuis te blijven, gebruikten we deze tijd nuttig en staken we creatief de handen uit de mouwen in ons eigen huis. Het resultaat? Prachtige vloer-, wand- en plafondpanelen die de woning een stralende look geven. Als kers op de taart konden jullie tot €450 van het aankoopbedrag van je laminaat.nl-panelen terug winnen met onze fotowedstrijd! Benieuwd wie er heeft gewonnen?

  Meer Lezen
 2. January 11, 2021

  Daarom geeft een visgraatvloer je interieur een uniek design

  De vloer van je slaapkamer is dringend toe aan vernieuwing of je wil de eetkamer in een uniek design steken. Kortom, de vloer van je woning mag in een nieuw en bijzonder jasje. Visgraatlaminaat past volledig in dat plaatje! Waarom? Dat ontdek je hier!

  Meer Lezen
 3. December 20, 2020

  Van ondervloer tot afwerking: zo pak je het aan

  Eindelijk ben je er uit: je heb de nieuwe vloer voor in je slaapkamer, keuken of badkamer gekozen en bent klaar om aan de slag te gaan. Wacht! Heb je ook al gedacht aan de afwerking? Beschik je al over een ondervloer? Bij het leggen van een nieuwe vloer komen heel wat verschillende zaken kijken. Wij helpen je graag op weg!

  Meer Lezen
 4. December 08, 2020

  Montage van outdoor PVC plafondpanelen

  In deze blog bekijken we de montage van Outdoor Carportpanelen. Deze PVC panelen gebruikt men buiten voor het bekleden van plafonds en wanden in carports, terrasoverkappingen, serres, veranda’s, garages, afdaken, etc.

  Meer Lezen
 5. November 20, 2020

  Deze gevelbekleding kan door weer en wind!

  Nieuwe gevelbekleding is dé ideale manier om de look van je woning te veranderen. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding geef je op een gemakkelijke manier je woning, aanbouw, carport of tuinhuis een nieuwe uitstraling. Lees snel verder en ontdek alles over gevelbekleding!

  Meer Lezen