Inspiratie

 1. March 08, 2021

  Dit is de beste vloer voor je huisdieren

  Je hebt een trouwe viervoeter rondlopen in huis. Een vloer die tegen een stootje kan is dus een must. Wij sommen graag de ideale vloeren op die zowel jij als je huisdier leuk vinden, inclusief voor- en nadelen! Lees snel verder!

  Meer Lezen
 2. March 01, 2021

  8 redenen waarom je moet kiezen voor een SPC vloer of wand

  Denk je eraan om een nieuwe wand te plaatsen in je badkamer of kan de vloer van je slaapkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor SPC panelen. Wij leggen je graag uit waarom deze panelen de beste oplossing zijn!

  Meer Lezen
 3. February 15, 2021

  Zo onderhoud je je houten vloer

  Een houten vloer kan je op verschillende manieren afwerken. Zo kan je kiezen voor een afwerking met boenwas, vernis, olie of hardwaxolie. Iedere afwerking vraagt specifiek onderhoud. De eikenhouten parketvloeren van HDM – Character Floor – zijn onbehandeld of afgewerkt met hardwaxolie verkrijgbaar. Een onbehandelde vloer zal je moeten behandelen voor je hem in gebruik neemt. Hoe je dat zelf kan doen lees je hier.

  Meer Lezen
 4. January 22, 2021

  Resultaat Winactie!

  In 2020 gingen heel wat doe-het-zelvers aan de slag in hun woning. Doordat we genoodzaakt waren thuis te blijven, gebruikten we deze tijd nuttig en staken we creatief de handen uit de mouwen in ons eigen huis. Het resultaat? Prachtige vloer-, wand- en plafondpanelen die de woning een stralende look geven. Als kers op de taart konden jullie tot €450 van het aankoopbedrag van je laminaat.nl-panelen terug winnen met onze fotowedstrijd! Benieuwd wie er heeft gewonnen?

  Meer Lezen
 5. January 20, 2021

  Daarom geeft een visgraatvloer je interieur een uniek design

  De vloer van je slaapkamer is dringend toe aan vernieuwing of je wil de eetkamer in een uniek design steken. Kortom, de vloer van je woning mag in een nieuw en bijzonder jasje. Visgraatlaminaat past volledig in dat plaatje! Waarom? Dat ontdek je hier!

  Meer Lezen