Inspiratie

 1. January 11, 2021

  Daarom geeft een visgraatvloer je interieur een uniek design

  De vloer van je slaapkamer is dringend toe aan vernieuwing of je wil de eetkamer in een uniek design steken. Kortom, de vloer van je woning mag in een nieuw en bijzonder jasje. Visgraatlaminaat past volledig in dat plaatje! Waarom? Dat ontdek je hier!

  Meer Lezen
 2. December 18, 2020

  Van ondervloer tot afwerking: zo werk pak je het aan

  Eindelijk ben je er uit: je heb de nieuwe vloer voor in je slaapkamer, keuken of badkamer gekozen en bent klaar om aan de slag te gaan. Wacht! Heb je ook al gedacht aan de afwerking? Beschik je al over een ondervloer? Bij het leggen van een nieuwe vloer komen heel wat verschillende zaken kijken. Wij helpen je graag op weg!

  Meer Lezen
 3. December 08, 2020

  Montage van outdoor PVC plafondpanelen

  In deze blog bekijken we de montage van Outdoor Carportpanelen. Deze PVC panelen gebruikt men buiten voor het bekleden van plafonds en wanden in carports, terrasoverkappingen, serres, veranda’s, garages, afdaken, etc.

  Meer Lezen
 4. November 20, 2020

  Deze gevelbekleding kan door weer en wind!

  Nieuwe gevelbekleding is dé ideale manier om de look van je woning te veranderen. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding geef je op een gemakkelijke manier je woning, aanbouw, carport of tuinhuis een nieuwe uitstraling. Lees snel verder en ontdek alles over gevelbekleding!

  Meer Lezen
 5. November 20, 2020

  Nieuwe gevelbekleding plaatsen doe je zo!

  Kan de gevel van je woning, tuinhuis of carport wel een opfrissing gebruiken, maar heb je geen idee hoe je dit zelf aanpakt? Met dit handige stappenplan geef je je gevel snel een complete make-over. Lees snel verder!

  Meer Lezen