Inspiratie

 1. September 23, 2021

  Welke vloer is prijs/kwaliteit de beste keuze voor mijn woning?

  De beslissing is gemaakt, er komt een nieuwe vloer in huis. Het huidige exemplaar is volledig versleten, totaal niet jouw smaak of je bent het na al die jaren beu gezien. Je hebt groot gelijk, het is tijd voor een nieuwe vloer, maar nu komt de volgende

  Meer Lezen
 2. August 09, 2021

  Wat kost laminaat leggen?

  Laminaat staat bekend als een budgetvriendelijke vloerbekleding, maar hoeveel kost het nu precies om laminaat te installeren in je woning. Wij doen het prijskaartje graag voor jou uit de doeken en berekenen jouw gemiddelde kosten van laminaatvloer zodat jij exact weet hoeveel het kost om laminaat te leggen.

  Meer Lezen
 3. August 09, 2021

  Laminaat reinigen, hoe doe je dat?

  Laminaatvloer is erg populair en in heel wat huiskamers terug te vinden. De vloeren zijn namelijk mooi, kwalitatief én eenvoudig in onderhoud. Heb jij geen idee hoe je jouw laminaatvloer moet reinigen? Wij leggen je graag uit hoe je jouw vloer in top conditie houdt!

  Meer Lezen
 4. August 04, 2021

  Alles wat je moeten weten over plinten

  Heb je net een nieuwe vloer gelegd of ben je van plan er eentje te (laten) leggen? Vergeet dan zeker niet af te werken met plinten. Ze worden vaak over het hoofd gezien, maar zorgen wel voor de finishing touch van de ruimte. Ze geven net dat tikkeltje meer aan de afwerking en creëren een mooi geheel. Geen idee welke plinten je moet kiezen en hoe je ermee aan de slag moet? Wij vertellen je alles wat je moet weten over plinten!

  Meer Lezen
 5. August 01, 2021

  Wat is het verschil tussen visgraat en Hongaarse punt?

  Visgraat of Hongaarse punt: twee originele legmotieven voor je nieuwe vloer. Het is eens iets anders dan je panelen standaard recht naast elkaar te leggen. Beide worden ze diagonaal gelegd, maar wat is nu het verschil tussen een visgraat patroon en Hongaarse punt? Wij leggen je het graag even uit.

  Meer Lezen