Kunststof gevelbekleding

Producten 1-12 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunststof gevelbekleding

Gevelbekleding biedt niet alleen bescherming aan je huis, je kan er ook snel de look van je woning mee veranderen. Omdat houten gevelbekleding (te) veel onderhoud vraagt, bieden we enkel kunststof gevelbekleding aan. Kunststof gevelbekleding vraagt amper onderhoud en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Het materiaal is bovendien licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken. Toch heeft het de look van authentieke houten rabatdelen door de houtnerf op het oppervlak. Zo krijg je the best of both worlds. Daarnaast zijn de panelen ook ideaal voor gevelrenovatie

Onze PVC gevelbekleding is beschikbaar in een dunne PVC vinyl variant en een dikkere volschuim PVC variant, in een enkelrabat, dubbelrabat of potdeksel uitvoering, elk in hun eigen kleuren.

Kunststof gevelplaten

Onze kunststof gevelplaten, ook wel gevelpanelen genoemd, zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zowel in gebroken wit, grijs, lichtgrijs, antraciet, groen en taupe.

Voordelen PVC gevelbekleding

  • PVC gevelbekleding is ontzettend duurzaam, omdat het erg lang mee gaat. Het PVC neemt geen vocht is daardoor rotvrij. Verder is PVC gevelbekleding gemaakt van erg sterk materiaal, waardoor het vrijwel onbreekbaar. Hierdoor zal de kunststof gevelbekleding erg lang mee gaan.
  • Doordat kunststof gevelbekleding erg onderhoudsarm is zal je na plaasting weinig kosten en gedoe hebben. Schilderen is overbodig, en doordat het PVC geen vocht opneemt, zijn de panelen gemakkelijk schoon te houden.
  • Kunststof gevelbekleding is erg veelzijdig. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoering, waardoor je genoeg keuze heeft om je woning te verfraaien.
  • Doordat het PVC brandvertragend werkt heeft het een laag brandrisico
  • De panelen zijn licht en herbruikbaar.