Carportpanelen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Carport panelen

Onze carportpanelen zijn PVC panelen die speciaal ontwikkeld worden voor gebruik in onverwarmde ruimtes en buiten. Deze panelen van 300 x 25 cm x 10 mm zijn vervaardigd uit PVC dat bestand is tegen grote temperatuurschommelingen of een wisselende vochtigheidsgraad. De carport panelen hebben een tand-groef verbinding aan de lange zijde. Aan de korte kant kunnen ze doorgelegd worden door middel van een koppelprofiel.

Net zoals onze andere PVC plafondpanelen monteer je deze panelen op een rasterwerk met nagels of nieten, of verlijm je ze rechtstreeks op de ondergrond.

Carport plafond panelen bestellen

De carport panelen zijn ideaal om als plafond van je carport te gebruiken. Ze geven de overkapping van je wagen een mooie afwerking en bovendien kunnen er spotjes in verwerkt worden, zodat je ook 's avonds kan genieten van het mooie HDM carport plafond.

Bestel je carport panelen nu op laminaat.nl

Weet je hoeveel m² je nodig hebt? Plaats dan eenvoudig je bestelling op laminaat.nl en wij sturen de panelen jouw kant op. Voor slechts €29,95 heb je de HDM carport panelen na 2 werkdagen bij jou in huis!*

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

*Levertermijn kan afwijken. Lees hier alle info.