Kunststof boeidelen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunststof boeidelen

Boeidelen zijn multifunctioneel voor de afwerking van de dakrand. Zo kan je kunststof boeidelen gebruiken voor de afwerking van dakkapellen, tuinhuisjes, garages, enz. Ook het afwerken van dagkanten van ramen behoort tot de mogelijkheden.

Onderhoudsarme kunststof boeidelen

Boeidelen en dakranden moeten bestand zijn tegen barre omstandigheden. Ze vangen het hele jaar veel wind, regen en sneeuw en krijgen te maken met zowel hoge als lage temperaturen. Hierdoor vragen boeiboorden vaak veel reparaties en reinigingen. Een vervelende en tijdrovende klus! Zeker wanneer je boeidelen uit hout of cedar bestaan. Kies daarom voor kunststoffen boeidelen en vervang de oude dakranden.

Kunststof boeidelen lossen dit probleem grotendeels op. Doordat het van volschuim PVC is gemaakt zijn ze vrijwel onverwoestbaar. Een kunststof boeiboord neemt geen vocht op en heeft een glad oppervlak, ideale eigenschappen om ze makkelijk te schoon te maken. Kortom; een erg onderhoudsvriendelijke en duurzame keuze.

PVC boeidelen online bestellen

Onze PVC boeidelen bestel je eenvoudig op onze website. Voor slechts €29,95 leveren onze transporteurs ze bij jou thuis én dat na slehts 2 werkdagen!* Koop je kunstof boeidelen vandaag nog en geniet van leuke acties.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

*Levertermijn kan afwijken. Lees hier alle info.