Gevelbekleding en outdoor

Producten 1-12 van 70

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 70

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gevelbekleding

Wil je jouw woning, garage, carport, tuinhuisje... een nieuwe opfrisbeurt geven of begin je met een nieuw exemplaar? De gepaste kunststof of houten gevelbekleding vind je in ons ruim assortiment terug. 

Zo vind je op Laminaat.nl gevelbekleding en accessoires om het huis mee aan te kleden. Denk daarbij aan boeidelen voor de afwerking van dakoversteken en -kapellen, dakgoten, regenpijpen en PVC panelen voor buitengebruik.

Gevelbekleding voor outdoor

Al onze buitenproducten zijn geproduceerd met onze Nederlandse én Belgische (outdoor) weersomstandigheden in het achterhoofd. We hebben er dus voor gezorgd dat deze in de eerste plaats vochtbestendig zijn. Aangezien het in de zomer ook wel eens warm kan zijn, zijn deze producten ook geschikt voor langdurige blootstelling aan de zon, zonder verkleuring of vervorming tot gevolg. Bovendien hebben we voor onze strenge Nederlandse en Belgische winterdagen ervoor gezorgd dat de vrieskou geen vat heeft op het gebruikte PVC voor de gevelbekleding. Dit materiaal zal dus niet broos worden in tegenstelling tot andere PVC soorten.

Kunststof of houten gevelbekleding

In ons assortiment vind je verschillende soorten gevelbekleding. Zo kan je kiezen voor een houtlook of kunststof gevelbekleding in diverse kleuren. Van groen tot antraciet, wit en grijs. 

Goedkope gevelbekleding

De gevelbekleding van laminaat.nl is goedkoop én goed van kwaliteit. Zo geniet je op lange termijn van de outdoor panelen en reken je op een mooie uitstraling. Prijs-kwaliteit: check!

Accessoires gevelbekleding

Om de panelen optimaal te installeren en af te werken, beschikken we over alle profielen en montagestukken die je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Zo kan je eenvoudig de gevelbekleding zelf plaatsen of leg je alles tip top klaar voor je installateur!

Kunststof eindprofiel voor je gevelbekleding

Naast eindprofielen voor de vloer, beschikken we ook over kunststof eindprofielen voor wandbekleding. In dit geval zijn de outdoor kunststof eindprofielen in hetzelfde decor als je gevelbekleding de perfecte afwerking. Het kunststof eindprofiel wordt bevestigd met schroeven of nieten, daarna wordt het paneel in het profiel geschoven. 

HDM gevelbekleding online bestellen op laminaat.nl

Heb je je favoriete gevelbekleding uitgekozen? Plaats dan je bestelling online en ontvang je HDM gevelbekleding al na 2 werkdagen bij jou in huis.* Koop je gevelbekleding vandaag nog en geniet van leuke acties!

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Levertermijn kan afwijken. Lees hier alle info!