Gevelbekleding en outdoor

Producten 1-12 van 70

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 70

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gevelbekleding

Wil je jouw woning, garage, carport, tuinhuisje... een nieuwe opfrisbeurt geven of begin je met een nieuw exemplaar? De gepaste kunststof gevelbekleding of houten gevelbekleding vind je in ons ruime assortiment. 

Zo vind je op Laminaat.nl gevelbekleding en accessoires om het huis mee aan te kleden. Denk daarbij aan boeidelen voor de afwerking van dak-oversteken en -kapellen, dakgoten, regenpijpen en PVC panelen voor buitengebruik.

Gevelbekleding voor outdoor

Al onze buitenproducten zijn geproduceerd met onze Nederlandse én Belgische (outdoor) weersomstandigheden in het achterhoofd. We hebben er dus voor gezorgd dat deze in de eerste plaats vochtbestendig zijn. Aangezien het in de zomer ook wel eens warm kan zijn, zijn deze producten ook geschikt voor langdurige blootstelling aan de zon, zonder verkleuring of vervorming tot gevolg. Bovendien hebben we voor onze strenge Nederlandse en Belgische winterdagen ervoor gezorgd dat de vrieskou geen vat heeft op het gebruikte PVC voor de gevelbekleding. Dit materiaal zal dus niet broos worden in tegenstelling tot andere PVC soorten.

Kunststof of houten gevelbekleding

In ons assortiment vind je verschillende soorten gevelbekleding. Zo kan je kiezen voor een houtlook gevelbekleding of kunststof gevelbekleding in diverse kleuren. Van groen tot antraciet, wit en grijs. 

Goedkope gevelbekleding

De gevelbekleding van laminaat.nl is goedkoop én goed van kwaliteit. Zo geniet je op lange termijn van de outdoor panelen en reken je op een mooie uitstraling. Prijs-kwaliteit: check!

Accessoires gevelbekleding

Om de panelen optimaal te installeren en af te werken, beschikken we over alle profielen en montagestukken die je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Zo kan je eenvoudig de gevelbekleding zelf plaatsen of leg je alles tip top klaar voor je installateur!

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!