Ondervloer platen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ondervloer platen tegen geluid, vocht en oneffenheden

De juiste ondervloer is heel belangrijk voor een goed resultaat. Het is letterlijk en figuurlijk de basis waarop uw nieuwe vloer komt te liggen. Het is dus zeer belangrijk om goede platen ondervloer uit te zoeken.

Verschillende eigenschappen van ondervloeren

Laminaat.nl heeft een aantal verschillende ondervloer platen in haar assortiment in verschillende dikten en met verschillende eigenschappen. Dit komt omdat iedere situatie anders is. Het is belangrijk om te kijken of een ondervloer nodig heeft met een geluiddempende werking, vooral als u bijvoorbeeld in een appartement woont. Of misschien heeft u een vocht isolerende platen ondervloer nodig. En wellicht bent u ook wel op zoek naar een ondervloer met egaliserende werking. U merkt dus dat het belangrijk is om te kijken welke eigenschappen een platen ondervloer heeft.

De ondervloer platen kunnen eventueel ook gebruikt worden om plaatselijk een stukje vloer op te hogen. Let wel op dat de meeste ondervloer platen niet vocht isolerend zijn. Is de ondergrond dus niet helemaal vochtvrij? Plaats dan eerst een vocht isolerende folie.