Plinten aanbiedingen

Producten 1-12 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uitverkoop bij Laminaat.nl

Je hebt een mooie vloer uitgezocht en daarbij horen natuurlijk bijpassende plinten. Ben je op zoek naar goedkope plinten? Dan ben je bij Laminaat.nl aan het juiste adres. Laminaat.nl heeft regelmatig plinten in uitverkoop. Kies je voor een goedkope plint dan is het niet zo dat dat jou slechte kwaliteit oplevert. Deze plinten zijn simpelweg een tijdelijke aanbieding en zijn dus van even goede kwaliteit als onze andere plinten.

Onze soorten plinten

Wij hebben plinten van MDF en PVC. Medium-Density Fibreboard (MDF) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. PVC (polyvinylchloride) is een thermoplast die goedkoop is en eenvoudig te bewerken. Onze plinten zijn beschikbaar in verschillende kleuren en decors, zodat er altijd een plint is die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren.

Waarom onze plinten aanbiedingen?

Plinten zorgen voor een mooie, verzorgde afwerking bij een van onze laminaat vloeren. We hebben goedkope plinten met en zonder plak strips. De plinten met plak strips zijn zeer eenvoudig te plaatsen. De plinten zonder strips zijn gemakkelijk te plaatsen met behulp van plinten- of profielenkit. Bovendien accentueren plinten in dezelfde kleur als uw interieur de ruimte extra en zorgen ze voor een groter ruimtelijk gevoel.